napcam ben seninle güzel olmus :) masallah.
Printable View
napcam ben seninle güzel olmus :) masallah.
Herkese çok teşekkür ederim
Elimi cebime attığım zaman Çok Param Yoktu Belki ,
Ama Hayallerim Vardı . . ! for Vandetta
http://i40.tinypic.com/funuie.jpg
Cekimler harika olmus yesil sisler cok farkli bi tarz olusturmus maasallah kazasiz belasiz:)
Orjinal wolkswagen jantıyla daha iyi bence maşallah..
Orjinal jantlarla daha değişik olmuş harbidende Maşallah :)
Çok temiz maşaallah. Orijinal jantlarla benim de çok hoşuma gitti. Arkaları ofsetli yapsanız süper olur. Yeşil sisler hoş olmamış ama...
kazasız belasız günler
teşekkür ederim herkese yorumları için orjinal jant görüntü olarak çok güzel fakat 13 olduğu için yol tutuşu falan kötüydü onun için bunu taktım kışın 13 jant yazın 15 jant düşünüyorum.Ayrıca sis farları 15 günde bir renk deiştiriyorum sarı mavi pembe folyo yapiorum :)mavi deneyeceğim
araç çok sevimli duruyo kazasız belasız maşallah
hahaha son fotoğraf iyidi :D Maşallah kazasız belasız orjinal jantlarıyla daha güzelmiş :)
maşallah güzel görünüyor allah kaza bela vermesin
Maşallah cok canlı olmus son hali :)
Ama bence oem jantları ile cok başarılıymıs basıklık ve goruntu acısından :)
Orjinal jantlarla daha güzel sanki,maşallah :)
Maşallah kazasız belasız
Teşekkürler herkese
Orjinal jantlarla güzel görünmesinin sebebi fazla basık ondan şuanda muayene hazırlıkları içindeyim erken muayeneye gidicem muayene bitsin bundada basık hale getirip tatlı olacağını düşünüyorum istanbul yolları yüzünden basık araba kullanmak keyif olmaktan çıktı çile haline aldı ama kışın oem jant takmayi yada önlere oem.artik muayene bekliyoz sonra hayırlısı artık herkese dilekleri için teşekkür ederim saygilar