hacii guzel olmus guzel :)
moturu gidiklamahh mi? :D
Printable View
hacii guzel olmus guzel :)
moturu gidiklamahh mi? :D
son hali güzel olmuş maşallah
maşallah kazasız belasız
Spoiler yakışmış Oğuzhan. :)
Motürden önce bi kaç işlem kaldı sonra gıdıklayak :D eyvallah yavrim sağolasın
Eyvallah abi sağolasın :)
Amin inşallah cümlemize :)
Eyvallah abi sağolasın yardımların için teşekkürler :) :icon_tup: Aynı zamanda mert hasan bahar kardeşimede teşekkür ediyorum yardımcı oldu spoiler ve marşpiyelde :icon_tup:
daha bide utanmadan amerikan park kaldı diyon :)
Eklentiler güzel olmuş Maşallah :)
Sonunda bitmeye yaklaştım allaha şükür :) Dün sabah kalkıp anıl kardeşimle çıktık nam amortisör yollarına benim korkulu bekleyişlerim sonucunda tam istediğim gibi bastı nam :)
Önde plakalık seviyorum tork garage dan zar zor fakir edebiyatıyla plakalık aldım taktım:D
Ön tampon altını kaldırıma sürtmüştüm lip çizik çizik olmuştu içime sinmemişti gittim değiştirdim lipi ve bu sefer gece 2 de arkadaşın dükkanda kaldırdık life ortadan değilde yanlardan keserek montajladım kafan rahat uyudum :D
bu arada resimlerde görünmeyen halı paspaslar alındı
kırmızı dikişli alcantar vites ve el freni körükleri
Yine arkadaşın dükkanında ön balatayı maviye boyadık arkaya zaman yetmedi uykumuz geldi pes ettik :D
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...0/823/edav.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...0/819/syvq.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/102...0/542/5l36.jpg
Şimdiden yorum ve öneriler için teşekkürler maşallahı esirgemeyelim :)
maaşallah kazasız belasız
cok güzel olmuş ellerine saglık :)
Çok temiz görünüyor maşallah allah kaza bela vermesin. 1.7 konusunda yazılımı bu kdar ertelemene şaşırdım ama araba gitmiyorsa bile güzel duruyor :)! allah kaza bela vermesin
amin cümlemize :)
teşekkür ederim sağolasın kardeşim :)
Sağolasın kardeşim eyvallah ilk bi dış görünüşü toparlayayım dedim daha sonra motora girerim diyorum her zaman yazılımı ertelememin sebebide dediğim gibi ıspartada okuyorum orada böyle ekşın vs yok ankaradaki gibi anca kendi kendime gazlarım :) ama yazın ankarada olacağım için aklımda yazılım
cam filmi ve ön krom çıtayı logoyla beraber siyaha boyatılabilir yada plasti dip kaplanabilir o zaman on numara olur.belki farlarda karartılabilir.ama bu sadeliğide on numara maşallah kardeşim
masallah cok hos
maşallah güle güle kullanın.Bu araç hakkında biraz bilgi verir misiniz ? kuzenime ilerde araba almayı düşünüyoruz.seçenekerlerden bir tanesi 1.7 yi belirledik
cam filmi düşünmüyorum pek hoşuma gitmiyor sadece en arkaya yapmayı düşünüyorum canlı yayın olmaması için :) far karartma aklımda fakat krom hoşuma gidiyor siyah boyama çok boğuyor gibi orjinalliği korumaya çalışıyorum işlem yaparken
teşekkür ederim kardeşim sağolasın önerilerin için :)
sağolasın kardeşim :)
Teşekkürler sağol abi :) tavsiye ederim yakalanabilirse abs li olursa tam kıvamında olur yakıtı ve gidişi benim için yeterli kişiden kişiye değişebilir tabi :) fiyatlarıda cabası
araca maşallah emeğinize sağlık.. 19 plaka olması dikkatimi çekti eski çorum aracımı çorumla bir bağlantınız var mı ?