Gece 3-4 te Adana'da hayat duruyor sanıyordum.:p
Printable View
Gece 3-4 te Adana'da hayat duruyor sanıyordum.:p
hayat devam ediyor ve bu benim için nerdeyse 9-10 senedir geçerli en güzeli, gece kamyon yok insanlar uyuyor hayvanlar bile yok (her iki anlamdada):) ama gözünüz iyi görüyorsa deneyin yoksa gece çok ama çok tehlikeli bir çok arkadaşımız tavuk karası diye bilinen yani görüntünün bir anda kararması olayından dolayı kaza yaptı bosverin gündüz daha iyidir:)
Ben ilk duyduğumda inanmamıştımda sonradan anladımki gerçekmiş:)
Aynen.. Ben şahsen özellikle otoban ışıkları yoksa 200 km nin üzerine çıkmayı tehlikeli buluyorum. Farlarınızın bellirli bir mesafeyi aydınlatır, yolda bir engel gördüğünüz anda ise frenaj zamanınız hızınızla bağıl olarak yeterli olmaz. İstanbulda yol çok ve geceyarısı süper oluyor, burda ise çoğu kez gece en soldan 100 le giden arabaya rastladım. Adam selektörü algılayana kadar zaten dibine geliyorsun, sonrası reflekslere kalmış.:cool:
pazar bizde geçtik o tarafdan ama erkendi kimseler yoktu :)
adanada geceleri neler oluyor 3 4 maşallah , ben nette oluyorum genelde o saatlerde :D
auah evet %99 öyle gibi :)
Sizin geçtiğiniz sıralarda biz denemede olabilirmiyiz acaba?:)Ordayız diyede orda yatıyoruz demek değil tabiki:)
ben kendi adıma; her akşam orda olsanızda uğrayamam ama isterim ki bir akşam burdan haberleşip biyerde toplanıp tanışalım sohbet edelim denemelerinizi izleyelim dikkat ediyorum da istanbuldaki arkadaşlar yapıyorlar ne güzel:)
güzel olur arkadaşa katılıyorum toplanalım güzel olur
http://img428.imageshack.us/img428/436/vts3fy3.jpg
Ney Adana'mı :rolleyes:
hey maşallah :)
+1Alıntı:
ben kendi adıma; her akşam orda olsanızda uğrayamam ama isterim ki bir akşam burdan haberleşip biyerde toplanıp tanışalım sohbet edelim denemelerinizi izleyelim dikkat ediyorum da istanbuldaki arkadaşlar yapıyorlar ne güze
bende adanalıyım ve evo çok harika
zaten cartingde belli etti kendini
hele o ısınma turu yokmu millet pistte yapıyor evo çevre yolunda
hepsine maşşallah