http://4.bp.blogspot.com/_9vleBtKrn2.../ts%C4%B11.jpg
Printable View
Muhabbete yarıldım :D
Metin abi aracın çok güzel kazasız belasız kullanmanı dilerim. Umarım istediğin süreleri de çıkartırsın :)
yıllara meydan okumuş nazarlardan korusun allah masallahh
Muştu kapağı sıkı kapa gazı kaçmasın :hehe:
Aracada maşallah :) pistte gördüm çok güzeldi
maşallah abi kazasız belasız çekimdenmi öyle bilmiyorum ama bana biraz boyası matlaşmış gibi geldi nacizane tavsiyem şu pist işlerini bitirdikten sonra araca bi pasta cila yaptırman yönünde
Ahhh muştu ahhh axacjcajxjala
Allah kazq bela vermesin maşAllah..
Efsanelerden...
Maaşallah. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Speclerde ve jant içinde fren kiti görmedim. 2.12 süreyi OEM frenler ile mi yapmayı planlamıştınız ?
Sıra frenlere gelmişti LGL Fren 6 Pot yapmayı planladım bunun için para biriktiriyordum fakat süre yapma işi çıktı söz verdim sözümde durucam herkes şunu anlamıyor ben bunu deneyeceğim olur veya olmaz benim için problem yok fakat başkaları için çok büyük problem haline geldi.
Metin abi aracına kocaman bir maşallah
Seni pistlerde görmek istiyoruz
Maşallah harika görünüyor.
Bu maslak sanayide dolaşan ön tampon eki baya bir süre kırık gezen RS mi?
maşallah kazasız belasız
Hem o yok hemde hokey sticks tabir edilen parçaları yok. Ayrıca sizin eksik dediğiniz ek aslında iki tane. yani önden baktığınızda arabaya, tamponun üzerinde ALTI parça eksik. onların sürtme ile ilgisi yok sürtecek bir yeri de yok zaten. Nereden biliyorum derseniz bu arabalara ben güncel oldukları zamanlarda biniyordum.
Maşallah çok çok güzel bir araç. Metin abi, Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.
Maşallah Cosworth çok güzel duruyor :)
http://i42.tinypic.com/260dc39.jpg
Arwax Araç Temizlik Pasta Cila Boya Koruma Fırçasız Oto Yıkama
Detaylı Otomobil Temizlik Ürünleri imalatı yapıyoruz. Pasta Cila Boya Koruma hariç bunlar yurtdışından geliyor.
İstanbul içinde Perakende satışımız yoktur. Yaklaşık 18 ilde bizden alıp kendi bölgesine satan arkadaşlarımız var.
Yukardaki web sitemize bakabilirsiniz.
Aynısını sizede söylüyorum.
Araba konusunda istediğiniz dalgayı geçebilirsiniz benim için önemi yoktur ama bir insanın işi ile ilgili dalga geçmemenizi tavsiye ederim.
Bu beni çok üzer sonra sizde üzülürsünüz.
Herkes gibi Evime ekmek götürdüğüm işim benim için kutsaldır
Siz her yazdığıma bu kadar duyarlıysanız o sorduğum sorulara cevap verirdiniz. Burada herkes aynı şeyleri söylerken ve otomobil diliyle konuşuruken sizin cevap vermemenizi ve bu kelimelerden alınmanızı bu DİLİ BİLMEMENİZE bağlıyorum.
İş eğer karşısındakini üzmeye gelirse o aslanlar aslanı ve pele lakablı arabanızı bir geçerim sonra peşin fiyatına taksitle satıp arkasından üzülürsünüz..
çok değerli bir araca sahipsiniz,allah kaza bela vermesın,maşşallah
adamin cok ustune gidiyosunuz
Biraz yaşına saygi gosterin
Maşallah çok temiz ve diri duruyor. Maşallah