çok çok güzel, iyi günlerde binersin inşallah
Printable View
çok çok güzel, iyi günlerde binersin inşallah
Ok gibi duruyor maşallah..
teşekkürler ramazan sağol,
Eywallah kanka sağolasın, ne kadar emek o kadar ekmek hesabı.. :)
İnşallah, güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, sağol.
bız boyle essek gıbı resım koysak tık gelıyor ceza puanı
Çarşıya çıktığımda yolumu değiştiriyorum bu güzel arabayı göreyim diye:)
MaşAllah ok gibi.
Yakından göremedik daha :)
maşallah alper zımba gibi
Maşallah allah kaza bela vermesin çok diri çok temizmiş tekrar tekrar maşallah. Küllüğün altındaki 2 düğme birisi Airbag için diğeri nedir acaba ben ilk defa görüyorum bir 106 da yada dikkat etmedim
Tamam kardeşim geldiğinde haberleşelim 4 sene oldu görüşmeyeli :)
eyw kardeşim teşekkür ederim.Sen yorulma ben sizin evin önüne cekerim akşamları ben işteyken sen bakarsın.. :)
teşekkürler ömerim.Görürsün be kardeşim çık bi hafta sonu gel,hikmet ara ara geliyor beraber çıkın gelin ;)
Eyw saffetim sağolasın.
İyi dileklerin iyi teşekkür ederim.Diğeri düğme gibi duran boş kapak.Sağdan direksiyonlularda da tam tersi yerde duruyor on/off o yüzden var o kapak.
Alperim kazasız belasız iyi günlerde ağız tadıyla bin kardeşim ben canlı canlı bindim fena maaşallah
araç çok iyi maşallah,kazasız,belasız...
Ayrıca Halim Abi'yi nerden buldu yahu :D
Maşallah Alpercim yenı gördüm konuyu daha :) Araba güzel bir araç belli.İyi günlerde kullan..Emeğinde var baya satmamak üzere kullanmanı temennı ederim.. :)
Halimle 6-7 senedir tanışırım bütün 106 larımı ona götürürüm bakıma.teşekkür ederim güzel dileklerin için.bi ara geldiğimde senin aracı görmüştüm.karbon vtec?
Teşekkür ederim sinancım.Araba güzel olmasa bu kadar uğraşmazdım biliyorsun.herşeyiyle içime sinen bir araç o yüzden satmayı düşünmüyorum ee verdiğim emekte cabası. :)
Maşallah Alper..Pırıl pırıl...Ağız tadıyla iyi günlerde kullanırsın...
cidden bu makınelerın var olması güzel:)
Maşallah 10 numara bi araç
Allah kaza bela vermesin