CRX'imi sattıktan sonra benzinli araç almayı pek düşünmüyordum Cosra C-Fiesta vs. bir kaç dizel araç baktım ama anladımki dizel bana göre değil.
Birgün otururken Radar Mehmet abide temiz bir delsol olduğunu söylediler.Neyse gidip bakayım dedim birde ne göreyim senelerdir aracımın eski sahibi olan reklamcı bir abimizin Delsolü![]()
Zaten Mehmet abiye neyi var neyi yok diye sormadım bileDirek eski sahibinin yanına gittim aracın geçmişini anlattı 10 senedir ondaymış araç ondan öncede İzmirde ilk sahibi Astsubay bir arkadaşındaymış dizel araç almış Radar'a satılması için vermiş zaten ufak tefek sürtmeler haricinde kazası hiç olmadı motoru hiç açılmadı diyince direk Mehmet abiyle notere gittik
Sanırım biraz uzun oldu neyse fotolara geçelim;
İlk aldığım gün:
Daha sonrasında ilk aldığım hafta farkettimki Delsollerin fitilleri gerçekten sorun Mehmet abiyi aradım elinde bir takım sıfır fitil takımı olduğunu söyledi hemen aldım ve Ramazan abiyle montajını yaptık:
Zır Stock motorumuz :
Aklımda sürekli jantlar vardı hiç hoşuma gitmiyordu satılıklara koydum Kadıköyden birisi aradı sırf kurtulmak için Küçükçekmeceden Kadıköye elimle teslim ettim yine 17 olan König Featherları taktım :
Baktım Stock bir yere kadar düz boru ve filtre ikilisinin biraz daha tatmin edeceğini düşündüm tuttum egzozcunun yolunu
Mali'nin F.ck Yea! stickerını görünce bende istedim banada yaptı ve bu senenin modası bıyığada ayak uydurduk
Daha sonra önünün çok boş durduğunu farkettim EK makyajsız kasa lipi daha tatlı durur diye düşündüm ufak tefek işlemlerle onuda taktık tabi bıyık büyük tepkilerin ve hain bir saldırının kurbanı oldu:
Baktım 5 cm lik yay ile bir yere kadar Coiloverlarımızıda taktık :
Güncel Halimiz:
Hem okulun son senesi olması hemde Customworks de çalışıyor olmam Delsolü biraz daha ikinci planda bırakıyor16'' Volk CE28 ler lastik bekliyor aklımda ön arka tamponu tekrar boyatmak yada yaz sonunda komple S2000 Berlina black e boyatmak var
Şunu söyleyebilirim tavanı açıldığında gerçekten çok dikkat çekiyor ve baya zevkli bir araç alana kadar bu kadar zevkli olabileceğini tahmin etmiyordum
13.06.2013 Furkan Çiçek Fotoğrafları![]()