maşallah yapılacaklardan sonra harika bi araç olur
Printable View
maşallah yapılacaklardan sonra harika bi araç olur
Yeri not ettim uğrayabilirsem ancak yaptırabilirim, sağolun
Teşekkür ederim, araç manuel :)
Çok teşekkür ederim, detaylı fotolar gelecek..
Stabil alçaltma değilde, yayları zamanla özelliğini yitirmiş. Arkası biraz basık duruyor, coil yada yay düşünüyorum şuanlık öncelik ufak ama önemli işlerinde.Çok teşekkür ederim..
Teşekkür ederim.. Aynen öyle tercih meselesi boya, büyük ihtimal birine uğrarım cd changer için.
Orjinal bırakma değilde stock olarak en iyi görünümü nasıl yakalayabilirim onun peşindeyim açıkcası.
Jant çok kafama takılan bir unsur değil bulunur alınır denenir olursa olur olmazsa başka jant bakılır modundayım.. Kilit için bir yer buldum eğer ses gelmezse sizin kilite de bakabilirim daha sonra. Teşekkür ederim
Aynen öyle, teşekkür ederim
Zor bulunan ve güzel olan jantlar var..Style 32 de yakışanlar arasında, fazla basma taraftarı değilim aslında.. Teşekkür ederim
Kadran videosu çekebilirsem koyacağım. Teşekkür ederim
Bende aynı fikirdeyim, teşekkür ederim..
Maşallah, bmw konusunda Jason nickli Yekta kardeşimize danışabilirsin.. Kendisi uzman sayılır ayrıca servisleride var..
Maşallah kazasız belasız,bence hiç ellemeyin bu e36 orjinal kalsın.
sanırım araç otomatik. yeşilköyde bizim iki yan sokakta duruyordu cuma günü. zorlanmamış hor kullanılmamış bir araba sahibi olmuşsunuz.
kazasız belasız..
hahaha olabilir :D :D
maşallah...
Söyle murdered out tarzı birşey yapılsa hiçte fena olmaz bence :)
http://t1308.hizliresim.com/1d/5/r5nl6.jpg
JANTMAX... ROTIFORM IND 5X120 ÖN ARKA BMW UYUMLU
Şu jantlar e36 da güzel olur gibi :)
Kadıköy yazıcıoğlunda elektronik tamircisiyim seve sevr uğraşabilirim cihazınızla
yav M tamponlu csl - motorsport jantlı vs vs basık E36 heryerde var artık espirisi kalmadı sleeper görünüm tam bu araba için cuk oturur ki bu araba şu anki hali ile çok daha dikkat çeker o çakma M tamponlu sağı solu kayık E36lardan çünkü daha kız oğlan kız duruyor araba ben olsam arkasındaki logoyu 3.16i logosu ile değiştirebilirdim hatta :D
bu arada Throwing Star ok gibi duruyor ama b*k gibide para isteniyor oda bulunursa 3500+ fiyatlarda iyi bir takımı
Kanka hayirli olsun tekrardan :) yahu bi goremedim arbayi ya ufak ufak baslamak lazim artik :) Coiloverini alsakmi naapsak :D
Jant olarak M Double Spoke II
Oem Plastik M-Tech Tamponlar
Oem Plastik Gt Spoiler ile muhteşem olacağını düşünüyorum.
Fazla basık olmasınada gerek yok bu aksesuarlarla.
Kilit mevzusuna gelince böyle bir araca kaynak yapmamanızı tavsiye ederim.Ankara'da olsaydınız yönlendirebilirdim alacağınız yerler konusunda.
Çürükler içinse lokal boya yaptırmanız iyi olur.
Coiloverde gereksiz olur bence öne 5 arkaya 3.5lük eibachlarla gayet hoş olur.
Saygılar.
Kesinlikle güzel olur..
Sağolun, o tarafa yolum düşerse gelirim..
Sleeper şuanda aklımda olan şey zaten, Throwing içinde verecek param yok açıkcası. 316 logosuna gerek yok 328 kalsın iyidir :D
Bugünü hafızaya al kanka :D
M Double Spoke II jantını sevmiyorum fazla stock yani jant yokmuş gibi duruyor, coupe ler için güzel ama.
Spoiler işini de stock halinden şaşmayacak şekilde düşünmek lazım. Gt spoiler çok yüksek.
Kaynak işine girmiycem direk olarak sıfır yada iyi bir 2.el kilit alır takarım diye düşünüyorum.
Lokal boya işine sanırım gireceğim, çürükler ortadan kalksın.
Teşekkür ederim yorumlarınız için