Araç çok güzel özellikle koltukları çok beğendim, maşallah kazasız belasız
Printable View
Araç çok güzel özellikle koltukları çok beğendim, maşallah kazasız belasız
Aracın maşallahı var. Emeğinize sağlık. Ben koltukları Tillett diye hatırlıyorum . Yanılıyor muyum ?
Harika hatta muazzam
Şu an yeterli bütçem olsa tek alacağım araç olurdu..
Koltuklar Golf R ın orjinal koltuğu ama opsiyonel donanım
r ayrı bı dunya allah kaza bela vermsın kapkara olması dha bı agresıf olmus masllah 41 kere
Maşallah süper gözüküyo Levent agız tadı ile bin, kademe kademe ilerlemen çok güzel. :)
maşallah araca.
Maşallah aracınıza.
Bir sorum olacak aracınızın vitesi 6-DSG mi yoksa S-tronic mi?
***** 7-DSG ler sorunlu o kadar gücü nasıl kaldıracak?
6 dsg var Golf R da. o2q olması lazım hatta modeli emin değilim ama :)
stronic ile dsg aynı şey marka altındaki isimleri farklı sadece..
Adaşım maşallah çok güzel duruyor Batmobile gibi :)
R da DSG 6 var
aslında DSG ve SST bence çok güzel sistemler fakat ; ülkemiz için daha çok erken diye düşünüyorum :)
Nasyoneldeki satilik aracmi bu?
Harika duruyor Maşallah Golf R'a
nazar degmesın maşallah mal zımbaa
Sagol ahmet; seninde oyle. Konustuklarimizi yapmaya basla bence yavastan:)
Tesekkur ederim:). Kaput Revozport marka Hong Kong da yerleri ordan alabilirsiniz...
Sagol; yazilim stage 4 ama internal stock sureleri yakinda paylasirim...
Estafrullah dedigim gibi kaput revozport marka. Karbon kevlar ve fiber de oldukca iyi olan bi firma web sitesini incelemenizi tavsiye ederim. Tesekkurler sizede...
Sizlerede tesekkur ederim. Evet tillet lardi eskiden ama artik oem recarolar
Herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim. Nasyonelde duran arac baska. DSG ve S-tronic bire bir ayni sanzimanlar sadece isimleri farkli.
arcınız çok güzel kazasız belasız sürüşler :)ben de niye getz var yaa bende böyle araç kullanmak istiyorum herşey para mı :D
maşallah levent çok güzel gerçekten de araban canlı olarakta gördüm. Bu arabayı sen ve melih abi sevdirdiniz bana çok yakından takip ediyorum. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Başarılarının devamını diliyorum.
maaşallah kazasız belasız
Maşallah
Araç Çok Atarlı Bakıyor :)