Maşallah
kazasız belasız
Printable View
Maşallah
kazasız belasız
to tunerfaruk : dostum bayağı bir araştırdık ama malesef elindeki ürünü 3 lirayken 13 liraya satmayı ticaret sanan bazı arkdaşlarımız yüzünden denk gelmişken bunları aldık,farklı durumlar deneyeceğiz tabi ama ileride.
Dediğin gibi tamponları boyarsan gövde rengine iş biter.Maşallah
Yakıt bana çok makul geldi.S.içi 12 litreyi c180 Ler yakıyor.ben 525 le 14.5 litreyle geziyorum..
5 oda 2 salon mübarek :)
Sağolun beyler yakıtı gayet iyi maşallah diyelim bu arada :)
Herkese iyi bayramlar.
Forumdada herkesin S serisi varmis :D saka bir yana araciniz guzel, kazasiz belasiz. Bakimlari nekadar tutuyor? Parcasi pahalimi?
Maşallah Alman Panzeri dedikleri bu olsa gerek kazasız belasız inş:)
92 model var arkadasımın. 20.000tl cıvarına almıstı kac sene once.daha fazlasını sonradan harcadı maalesef.parca konusunda uygun oldugunu dusunmuyorum ben ama s serısı bı araca bınıyosan dusunmceksın bunları :)
maşallah çok çok yakışıklı şehir dışı yakıtı mantıklı ancak şehir içi tüketimi fabrika verilerinde dahi 18 lt civarındaki lpg de 20-22 lt civarına tekabül eder. 2.80 TL den alınsa lpg şehir içinde 60 kuruş civarı tüketmeli. birde yılların yıpranması vs eklesek.. ?? bilemedim. şehir içi tüketimi çok d
şük geldi bana.
Yakıtım çok çok iyi herkesin aracı bu şekilde yaksın isterim.
M104 motor kodu geçiyor S320 lerin ve LPG montajına inanılmaz uyumlı hele ki teleflex takılırsa durum daha da başka oluyor..
Herkese iyi bayramlar,iyi sürüşler.
95model var bendede içi dışı aynı renk lacivert ilerleyen günlerde konu açarım görürsünüz maşallah s320'ye
Maşallah hastası olduğum efsane bir kasa. Arkadaşımda 96 S500 vardı 13 model bir çok araca taş çıkartır. Yakıt konusunda Allah sabır versin :) İyi günlerde kullanın..
Maşallah kazasız belasız.w140 candır.
dediğiniz gibi yakıyor mu cidden ? Zira inanmayacaksınız ama ben uzun yolda 1.6 atmosferik c-max ile aynı yakıyorum..Öyleyse alıp murdered out şekli gezmek lazım.
Maşallah :) Bende de aynı kasa var. 91 model 300 SE olarak geçiyor. Yakıt şehir içi dediğin rakamlardan daha fazla olmalı sen bir daha hesapla :) 2 ton 3200 cc araba ş. içi 35 kuruş yakmaz.
92 model arkadasta var.o da 15-16 sakın kullanım yakıyordu ıstanbul trafıgınde