çok güzel aracın kaan abi dediklermi yaparsak dahada güzel olur
Printable View
çok güzel aracın kaan abi dediklermi yaparsak dahada güzel olur
çok çok güzel maşallah :) bu arada 6lık vogtland bu kadar düşürüyo mu yoksa extra bi işlem daha yapıldı mı?
tigraları sewmem pek ama seninki guzel olmuş.basıklıı stopları jantları falan guzel gorunuyor.kazasız belasız.
en son hali:
http://img229.imageshack.us/img229/6255/11072008yh8.jpg
tampon ile asfalt arasında 2 parmakdan daha az mesafe var üzerinde binince direk yere 1 parmak :) izmirde bu kadar basıgıda yoktur. yere 1 parmak gidipte zıplamamak çok zevkli birşey :D Bu kadar basıp bide üstüne orjinal konforu yaşamağa söylenecek tek laf SON NOKTA. Yürü be kaanım kardeşim allah nazardan saklasın ;)
Yay dısında ne kullandınız, bu son hale getirmek icin?
bu hali daha güzel olmuş.çok dikkat ister ama.amortisör ve yay olarak neler yaptınız.
vay vay vay kafa yerlerde :) araba basık olduğundamıdır nedir astra jantları hiç bu kadar hoş gelmemişti gözüme..orjinal tigra-vectra b jantları duruomu hala?
beyaz corolla geçen gün dikkatimi çekmişti üçyolda....bu tft jantlar bizim japonların üzerinde çok ama çok başarılı duruyor....ama o kadar çoğaldı ki...yakışanda yakışmayanda takmaya başladı...hatta çok sevdiğim bir arkadaşım sırf bu yüzden değiştirdi...ama corollada çok süper durmuş...sade ve şık.....tigrayı bir kaç gün önce benzin istasyonunda gördüm...aynen son konulan fotoğraftaki gibiydi....ilk aklıma gelen bu kadarı gereklimi oldu....bu kadar fazla basılınca bence çizgisi biraz bozuluyor arabaların....kazasız belasız güle güle kullanın...bir önceki hali biraz daha çekici gibi geldi bana :)
Gördüğüm en yakışıklı Tigra bence bu ;)
Jantlar gitmiş,bunlarda güzel duruyor ancak diğerleri çok tatlı duruyordu.
Maşallah araba çok tatlı duruyor.
corolladaki jantlar izmirde bildiğim kadarıyla ilk ilker abide vardı o jantı herkez sormuş ondan sonra jantçısına hatta :D beyaz corolladaki janttan varmı diyenler bile varmış...
tigra bu kadar basılınca çizgisinden kaydı doğru söylüyorsun afeti devran tabir edilemez güzellikte bir araç çıktı meydana yan yana iki tigra koydugumuzda kaanın tigrayı gösterdikmi kapakları kaydı herkezin :) bu kadar basabilmek cesaret ister herkez basamas. Kaan zaten günlük hayatta kullanmıyor aracı çoğu hafta sonları ve otobanda neşesine kullanıyorlar.
birde artı olarak bu kadar basık araba gram zıplamıyor. (ne kullanıldı diye sormayınız :) meslek sırrı) orjinal konforunda yere 1.5 parmak gitmenin zevkini anlatamam :) sıra bende :)
evet dogru soyluyorsun ama sadece ızmırın yollarında kullanmıyorum ,gunluk hayatta hergun kullanıyorum ısten eve yada ozel ızmır dısına cıktıgımda oluyor ama sorun yasamıyorum cunku gozuktugu gıbı dııl ,suan carter yere 8 parmak yukseklıkte ve aracın onu max 4 parmak esnıyor, yere surterse bı tampon altındakı plastık parca surtuyor oda cok esnek bı parca sıkıntı olmuyor yanı
corolladakı jantları ızmırde ılk bız taktık corollaya ve taktıgımızdan bır hafta sonra 3-4 arabada daha gordum hatta bırısı de aynı corollanın yesılınden ama hıcbırne yakıstıramadım , nıedır bılmıorum bızım corollaya uyumu ıyı oldu elezon secımının ve tekerlek camberının etkısınden dıe dusunuyorum ,
tigra ya gelince bir öncekı hali bundan sadece 1 cm yuksektı tekrar soyluyorum , ve 3 sene gıbı bır suredır bu sekılde o bp de sızın yenı dıkkatınızı cektı sanırım ;)
basıklık konusuna gelınce gecenlerde orjınal elezonlarımı taktım bıkac gunlugune ınan arabadan sogudum ne bıleyım sevemıyorum yuksek ve vırajda yatan arabayı ,suan göz kararınca almanyada sınırlı sayıda olan 3,0 cc v6 tigralarla aynı yukseklıge sahıp ve cokta memnunum :icon_tup: