Diskleri biraz eskitince 312 upgrade yapmayı düşünüyoruz, güzel bi' takım disk ve balata kombinasyonu ile birlikte..
Belki de 334 mm yaparız, kim bilir.. :)
Printable View
Diskleri biraz eskitince 312 upgrade yapmayı düşünüyoruz, güzel bi' takım disk ve balata kombinasyonu ile birlikte..
Belki de 334 mm yaparız, kim bilir.. :)
Uzun bir aradan sonra planlar artık iyice şekillendi. Önce bir iki foto ekleyelim.
http://s29.postimg.org/yv3ixegav/DSC_0393.jpg
http://s29.postimg.org/lxbnnsxdz/DSC_0400.jpg
Arkalara 15mm spacer taktık.
http://s29.postimg.org/f5l8ky8ef/DSC_0423.jpg
Frenlere plan var mı demişti Murat abi, Leon Cupra R'ın Brembo 4 piston kaliperlerini aldık. 323mm'lik diskler ile birlikte kullanacağız. Disklerin gelme süresi 2-3 ay olduğundan beklemedeyiz şu an için.
Daha sonra ise Advan veya Kumho yarı-slick lastiklerimizi takıp piste çıkacağız. Yaklaşık 9-10 bin tl harcamış olacağız, umarım karşılığını alırız. :)
Çok güzel araç arka eksozdan flame atanını gördüm Altunizade de nasıl yapıyor bilemiyorum :icon_tup::icon_tup:
Küçük Mclaren P1:D:D:D
Bu modifiyelerle ciddi bir süre gelir o zaman Orçun, hayırlı olsun şimdiden
maşallah yanıyor araç bayılıyorum kırmızı cupralara :) kazasız belasız
Brembolar şahane olacak ;)
Yazılımsız 2.34 hedef özgür, umarım başarırım. Çok saol :)
Teşekkürler :)
Can olmazsa diye bir ihtimal yok. Bu kadar harcamadan sonra arabadan iner kendim durdururum. Iyi hisler besliyorum brembo'lara :))
maaşallah hocam yürek yakan cinsten olmuş araç :icon_tup: kazasız belasız
maaşallah kazasız belasız gule gule kullanın
Orçun 2014 fiyatına gelmemiş halen masraflarla :) marşbiyel eksik. Güle güle kullan canım benim
İstediğim araba, istediğim renk, birikmiş bir miktar param, spor araba sahibi olmamı istemeyen canım babam ve sadece fotolara bakabilme duygusu :) .. Allah kaza bela vermesin mükemmelin daha da ötesinde. Bi FA bi VM en beğendiğim 2 cupra :)
maşallah kazasız belasız.
Süper ötesi bir makine :)
Araca nokta atışlar yapmışsınız bu bilstein dediğiniz spor amortisör mü coilover mı oluyor ?
Eger coiloversa 2 cm daha inebilir spacer ve siyah jantlarla ateş eder :) maşallah bu arada
Yapılan işlemler birbirinden kaliteli. Güzel günlerde kullan.
Kazasız belasız kullanman dileği ile, güzel seçim tebrikler...
Çok teşekkürler.
Daha iyileri hepimizin olsun :)
Coil değil amortisör ve yay oluyor b12. Sıfır konfor kaybı, maksimum sürüşü sadece bu kitten alabiliyorduk. 2cm daha alçak olsa dediğiniz gibi çok daha güzel görünebilirdi.
Kendimden çok ona bakıyorum desem yeridir, çok saol :)
Teşekkür ederim :)
Maşallah kazasız belasız kullanmalar.
Maşalah çok sevimli bu Cupralar. İçinize sindiyse paranın önemi yok bu işlerde.Kazasız belasız.
bilstein kiti kullanmıştım süper bir seçim fakat coil alsaydınız keşke diyeceğim yinede (kW v1)
yükseklikle alakalı bir sertlik olsa gerek bilemiyırum arkadaşınız kaç cm indirdi ben orijinal sertliğindeyim şu an fakat dibe çöküşlerde çukur vb.daha konforluyum
virajda bence coil in yerini hiçbir sistem alamaz kaldıki yarış takımlarımıza sponsor olan bir firma olarak tüm racing ekibi coil kullanıyor
kırmızı candır maşallah
Maşallah .. Güle güle kullanın ..
Kocaman Maşallah Kırmızı Candır Gerisi Heycandır :D
Orçun eklemeler güzel görünüyor, beklentileri karşılar umarım ki videolarını izlemek için sabırsızlanıyorum diyebilirim şimdiden :)
Orçun, Utku B12 yi seçerken iyice araştırmışlardır diyorum çünkü benzer rakamlara isteseler Coilover olarak yine Bilstein B14 alabilirdi Orçun. B14 yanılmıyorsam sarı Koni ve ayarlı helezon kullanıyor sistem üzerinde.
Bu arada KW için bakarsak benzer olaya,
Variant 1 amortisörleri: AL-KO
Variant 2 amortisörleri: KONI
Variant 3 amortisörleri: Kendi üretimleri
böyle bir sonuç ortaya çıkarken V1'in B12'den iyi olduğunu iddia etmek talihsiz olmuş bana kalırsa Yusuf bey :) Kullanım amacı doğrultusunda B12 gibi birbiri için üretilmiş bir yay-amortisör kiti, genel amacı alçaltmak olan giriş seviyesi sayılabilecek v1 coilover dan pist üzerinde daha başarılı olacaktır diye düşünüyorum. Herkese keyifli sürüşler :)
http://666kb.com/i/cm24mcxzjgx5cllgi.jpg
http://666kb.com/i/cm24msde3vef6fpb6.jpg
v1 alko
v 2 koni amortisör demişsiniz
ikisinide yan yana çektim iki amortisörde 800 1111 kodlu kW üretim
süspansiyon işiyle yaklaşık 24 yıldır profesyonel anlamda ilginiyoruz sizin için bununda bir anlam teşkil etmesi gerek diye düşünüyorum
Etiketin fotosunu çekmissinizde kw'nin kendi üretimi olduğunu ifade etmez ki
o etikette üretim tarihi ve benzeri kodlar yazıyor
kw variant 1 = alko amortisor,
fason olarak alko firmasina ürettiriliyor
google a kw variant 1 alko yazin yeterli olur
(kaynaklar genelde almanca ve alko'nun ne kadar vasat olduğunu yazar)
yada v1 in icini acin amortisorlerin ustunde zaten alko yazar
KW variant 1'i kullanmış ve ön amortisörleri 2 kere ses yüzünden değiştirmiş biri olarak kimseye de tavsiye etmem
bana göre gerçek ve hakkını veren KW = Variant 3 ve üzeri
Konuyu daha fazla ic etmeden bilstein b12 kombinasyonu iyi bir tercih kazasız belasız sürüşler
B12 Kiti Kw v1 gibi şişirilmiş ve hakettigi fiyattan çok üstun bir fiyata satilan bir coiloverdan üstündür
Tabii ki araştırdık Levent :) Aldığımız fiyata (800 Euro idi sanırım) bir çok coil alabiliyorduk, ama v1 hem problemli hemde giriş coil'i olduğundan düşünmedik bile. Umarım karşılığını alır videoları tek tek buraya koyarız :) Çok saol iyi dileklerin için.
V3 ve üzeri için tartışabiliriz aynen dediğin gibi abi. Teşekkür ederim iyi dileklerin için.:)
Coilover üstündeki etiket dış kovanın etiketidir. İçini açıp amortisörü çıkartmadan üretimi anlayamazsınız. Ayrıca Levent sende yanılıyorsun. :) Bilstein zaten kendi amortisörünü üretiyor. Koni yok yani B12 kitinde. B12 kiti kısaca B8 amortisör ve Eibach yay kombinasyonudur. Çok çok iyidir. Sertlik ayarına ihtiyaç olmayacak derecede cadde ve performans kullanımı arasındaki dengeyi sağlamış bir kalibrasyon ile gelmektedir. Türkiye'de adam gibi bir Bilstein servisi olsa daha sonra içi açılıp gerekli shimler ve valfler ile değişim yapılarak piste uygun hale getirilip daha sert yaylara uyumlu yapılabilirdi. Çünkü Bilstein her türlüy yedek parçayı satıyor.