masallah cok guzel gorunuyor kazasız belasız
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
masalla en güzeli zaz gibi geldi bana bide jant lar cok hos orjinele cok yakın![]()
her sözümüz dudaklarda gülüş oldu dönme ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu.
Maşallah. Jazz jantlari cok hos olmus. Yakismis.
Plakalar bjk basko olsa daha iyi olurmus.
Bir de bir abimde xyz coilover var dedin. Bir daha ses seda cikmadi senden?![]()
kazasız belasız maşallah,vtec 2 lere ufak dokunuşlar çok güzel sonuçlar veriyor ve buda beni cezbediyor![]()
artık corc-i zamanıcdti
maşallah Jazz jantları hoş durmuşKazasız belasız...
Aynen yua GG garage imzalı ve EE yapımı
Teşekkür Ederim Cümlemize
Aynen jantlar çok hoş durdu fikir benden çıktı bi deniyelim dedikbayaa da güzel durdu. Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Plakalarımız BJK baskı. Teşekkür ederim. XYZ olayını unuttum sormayı bugun bir sorayım ben ona
Hatırlıyorum daha onceki araca da böyle bir yorumunuz vardı sanki. Teşekkür ediyorum
Teşekkürler![]()
jantlar başka bi aracın oem jantı mı , maşallah vtec2ler görünüş olarak çok karizmatik
Maşallah araca , Allah Kaza Bela Göstermesin
Jazz jantı nokta olmus![]()
Efsaneler Asla Ölmez Sadece Şekil Değiştirir.
Jazz jantını görünce harbiden şaşırdım çok beğendim çok iyi olmuşHayırlı olsun Maşallah kazasız belasız seride güzelmiş
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah tekerine taş değmesin,
Jazz jantlarının Civice bu kadar yakışacağını tahmin etmezdim ben degüzel tercih olmuş
Ne mutlu Türküm diyene
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)