Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin :)
Printable View
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin :)
Spor yay, güzel bir egzoz sistemi (oem tarzı uçlu) ve detailing le tam tadında olur bence. Hayırlısı olsun :)
maşallah kazasız belasız kullanın.. çok düzgün duruyor araç bence uygun bi jant takımıyla yere daha yakın gösterebilirsiniz basmanıza gerek kalmaz..
Hayirli uğurlu olsun bende 39 düşünüyorum 5.30 ariyorum şu anda bayildiğim bir kasadir.
Karpuz jant falan koyma sakin ya. Çok apaçi duruyor bbs lm yada vossen falan tak yada ne bilim alpina b7 janti tak ama karpuz takma bence
Yay + egsoz ama çift çıkış yaptirtma arabana 6 silindir çünkü araban güzel bi egsoz la tadindan yenmez.
Maşallah, bende e36 328i almıştım yakın zamanda. umarım memnun kalırsınız ;)
Aracinizin performansindan memnunmusunuz acaba birde özel bir soru olucak ne kadara aldiniz ?
maşallah bence hiçbirşey yapma gayet güzel aracın, ille bir şey yapacaksan plakaların etrafındaki siyah çerçeveyi tinerle sil :D
shadowline olayı iyi gibi, ama ben metalik gri araçta krom böbrek ve açık gri jantları daha çok seviyorum.
ileride ille değişiklik yapacağım dersen o tip bişeyler yapabilirsin, jantların da bence 10 numara, m6 jantıyla takas edersen alırım :P
E39 candır. İlla bşy yapacam diyorsan 5.30, 5.40... Sırayla git işte.. Bende 5.20 vardı 2X yaptım direk :)
maşallah e39+m paket = :)