aracın çok güzel güle güle kullan yenisini çok seviyorum bunların
![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
tesekkur ederım.evet goruntu olarak guzel bır arac bızde goruntusune tav olup aldık zatenmasallah yandan göruntusu cok hos aracın.![]()
--34 BBY 36 Evolution VIII--
Rally Art Mr Edition EVO IX
tesekkur ederım.evet yenılerıde guzel ama bence en guzel kasası bu neden olsa bızde bu var yenısını alırsak en cok o kasayı severız o zamanaracın çok güzel güle güle kullan yenisini çok seviyorum bunların![]()
Sadece görüntüsüne miEvo X la aynı makina var içinde
![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
evo X le aynı makına var ama evo x ın yanına yaklasamaz aralarında ucurum var yanı nede olsa eco 4 ceker bu arkadan ıterSadece görüntüsüne mi Evo X la aynı makina var içindebende evo 9 da vardı o yuzden farkı cok ıyı anlıyorum evo bambaska bı makına
![]()
Nice Ass.Arkadan bayılıyorum bu araca.
Ayrıca bence de şuan sizde olan kasa daha güzel, yeni kasa ile ön biraz basitleşmiş.
Maşallah.![]()
araca maşallah da yenilerini getirmicek mi hyundai türkiye ?
2.0 t 272 hp olması lazım. nası gelmez bu makine türkiye ye ?
evo ile aynı motor mu var neydi 4age gibi bişeydi sanırım ? bilmiyordum ama öylese çok daha iyi. en azından rahatça geliştirilebilir...
parasına göre çok çok güzel bi araba gerçekten... kazasız belasız kullanın.
Bildiğim üzre siparişle getirtiyorlar. Yukarıda fotoları paylaşılan kasadaan getirtip, listeye ve stoğa alıp satışa koymuşlardı, fakat yeni model için bunu yapmadılar.
Demek ki denildiği gibi hyundaiyle daha çok amerika, kiayla ise avrupa hedefleniyor.
Çünkü genesisin yeni versiyonunda, coupesinde de r spec sürümü sürüldü piyasaya ama Türkiye'de pazara konulmadı hiç. Bu yüksek vergi oranlarından ötürü olsa gerek.
Bence veloster 1.6 turbo(200 hp) getirilseydi güzel rakam yakalardı. Hiç görmedim Tr plaka veloster.![]()
Instagram: mutusgarage
Kazasız belasız Çok güzel araç maşallah..
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
tesekkur ederım arkadaslar guzel yorumlarınız ıcın![]()
Araç çok iyi 4 çıkış egzoz olayı hoş durmuş renk en güzeli bence..bu aracı kullandım motoru kasaya güçsüz geliyor şanzıman performansı törpülüyor ama yinede sürüşü zevkli yol tutuşu sorunsuz frenler yeterli ve güçlü malzeme kaliteside güven veriyor bence..hayırlı günlerde kullanın inşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)