Aynen Abi'm gören görenler zaten boş olmadıgını anlıyorlar üstündeki emek çok seninde katkın varsa Allah razı olsun emegine saglık :) daha zaten arabayı tanımıyorum neyi var neyi yok edit olarak :) sadece acayip değişik yürüdüğünü biliyorum :)
Printable View
üstündeki tampondan başka ef de yok onu söyliyebilirim kasasıda çok düzgündü ankara arabasıydı.taban halısını bile değiştirmiştim ben satarken koltukları iyi değildi sadece. Hayırlı olsun tekrardan.
bence basıklığıda iyi görünüşüde hiç elleme abi :) bzim buralar ***** sonra ikidebir tampon boyatmak zorunda kalırsın gerek yok iyi böyle :)
izmitli bir arkadaşdaydı almadığıma pişman olmuştum sonra tekrar istediğimde satmaktan vaz geçmişti 10 numara araba gayette güzel elleme bence değişiklik istersen arada koy önlere saç jantları 13 yada 14 roll spec gez. maaşallah
dostum bendede EF var :) sürtmeye çare yok araç standart yaylarıyla bile bir çok arabaya oranla alçak olduğundan sürtmelere katlanacaksın
basıklık konusunada gelince ön lastik çok hafif 0,5 cm çamurluğun içine girsin arkayıda aynı oranda bas yeter ;)
Bizde çok uğraştık bu araba ve sahibi için ama tabi insanlar kuş gibiymiş ordan oraya konarmış .... Bizde bunu görmüş olduk....kimsenin zevkine karışmayızda ama arabadan önce insanlar arabacılığı öğrenmeli.....arabacılık çıkar doğrultusunda ilerlemez ...bir ailedensen onları ezmiceksin onlar senin için zamanında koşmuşsa sende yapılanları unutmucaksın ...arabacılık böyle başlar umut melek ........
Biliyorum Alper dayıoğlu biz kimseyi unutmadık ama unutulduk :) hemde haklıyken haksız konuma düşmek gibi ... Arabacı cok zaten herkes arabacı olmuş ama insanlık önemlidir en başta bende buna bakıyorum
Herkes kendine göre haklı Abi'm ben bugüne kadar kimseye saygısızlık etmedim beni arayanı arar soranı sorarım artık aradım sordum hemde hep ben yaptım ama geri dönüş oldumu ? Hayır (: bu yüzden boşverelim allahım herkesin gönlüne göre nasibini versin kimseyle bi problemim yok benim beni çağırdın gelmedim mi geldim ama sonuc noldu gerekli özürleri de diledim ara dedin aradım gecmiş olsun bişey ihtiyac varmı ve ciddi anlamda konuştum ama yine aynı abi eeee daha fazla napabilirim artık bu yüzden bende akışına bıraktım aynı sofrada yemek yedik gezdik tozduk bn nankörlük yapmam olay her iki tarafın da haklı olduğu bişey ama ben üstüme düşeni yaptım karşıdan bişey gelmeyince akışına bıraktım ....
Umut kardeşim basıklığı ideal fazlası hem seni yorar hem daha yavaş gidersin :) Instagram da yeterince takip ediyorum tekrardan maşallah jant tercihi senin kararın sen sarı siyah kombinasyonu seviyorsun anlaşılan beyaz olsa daha belirgin gösterir illaki ;)
Eyvallah paşam saolasın :) aynen öyle kombinasyon olarak dogru tahmin ettin :) çokta basmaya gerek yok stock ef ler zaten bi çok arabaya göre kendi halleri alçak basık bide biz coil yay kıl yün takıyoruz deli gibi :) pazar Akhisar a gidicem nasipse geliyormusun sende :)
ordayız tabikide nasipse görüşürüz haftasonuna skunk2 coilleri takabilirsem iyi olucakta yoksa leylek spec takılıcam :D
jantların rengi biraz daha açık bi ton olup araç biraz daha basık olsa olay olurdu sanırım, bu haliylede gayet iyi maşallah
Kardeşim saolasın düşüncelerin icin :) jant konusunda bir sürü fikir geliyor a ık renk koyu renk basıklık vs diye :) jant tercihim kendime göre cok dogru çünkü şuanda millet volk te37 lere takmış durumda spoon larda aynen o şekilde hondalarda 10 taneden 7 tanesinde bunlar var advan da içlerinde ben kimsede olmayan takmayan bişey aldım ve çok memnunum kaputuda plasti dip mat siyah düşünüyorum bu aralar :D tam anlamıyla Tokyo ef olcak :cool::icon_tup: