User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
81 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Megane ll RS

e.bas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Megane ll RS

Arkadaşlar aracım 2005 model 2007 Trafiğe çıkışlı 83.000 km'de kazasız belasız çiçekler çiçeği Megane RS.
    Aldığımda cam filmi haricinde birşey yoktu. Forge dv hose,blanking plate ve hks blow off taktık.
    Orta ve son susturucu iptal ettirdim.
    K&N filtre ve H&R 2.5 yay takıldı. Sırada ASR iptali ve yazılım var
    (yayları taktığımız gibi foto yaptık.Yaylar iyice oturuşunca yaklaşık 1 cm daha düştü araç. )
    ''Maşallah'' larınızı esirgemediğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Güncel Fotolar Ve Garage Maslak Emil Usta Egzoz uygulaması 4. Sayfada...

RC Burakcarisma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotoğraflarıda görseydik iyi olurdu, kazasız belasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlışlıkla konuyu aç'a bastım hemen geliyor fotolar. kusura bakmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah rs e ilerleyen zamanda inş dahada hızlancaz.

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye'deki insanlarımızın 'Renault' markasına olan önyargıdan dolayı Clio Rs'le beraber kesinlikle hakettiği değeri görmeyen bi araba.
    Bence piyasasına göre donanım+konfor+performans 3'lüsünün beraber olduğu en iyi araba.
    Şuan arabamı satarsam alıcağım araba ya WRX ya da Megane Rs'dir. Yerinizde olsam arkadaki Megane yazısını söker kenara koyardım o şekilde çok daha agresif duruyor arkadan. Photoshop falan yapabiliyosanız dediğim gibi yapıp bi bakmanızı öneririm
    Muhteşem bir arabanız var Maşallah, keyfini sürün Allah kaza bela vermesin çok sevindim sizin adınıza.
    SUBARU TECNICA INTERNATIONAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiyen ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.Biraz orjinalciyim ben şimdilik kalsın böyle ilerde düşünücem ama. Megane RS hakkındaki Düşüncelerine tamamen katılıyorum. Bilgili ellerde gayet güzel sonuçlar elde edilebiliyor. Para-fayda ikilisinin en iyi buluştuğu araç bence Türkiyede.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı e.bas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tavsiyen ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.Biraz orjinalciyim ben şimdilik kalsın böyle ilerde düşünücem ama. Megane RS hakkındaki Düşüncelerine tamamen katılıyorum. Bilgili ellerde gayet güzel sonuçlar elde edilebiliyor. Para-fayda ikilisinin en iyi buluştuğu araç bence Türkiyede.
    Kesinlikle öyle. Kafanı falan karıştırmak için sölemiyorum ama bi abimde Megane Rs vardı blow off taktırmak istiyodu baya bi araştırmıştı herkes arabaya özel varsa taktır ama yoksa taktırma sıkıntı oluyor falan demişti,servise gidip sorduğunda Blow off Volkswagen ve Renault motorlarına pek uyum sağlamıyor sıkıntı yaratabiliyor falan gibi şeyler söylemişlerdi. Örneğin Forge markası Volkswagen grubu arabaların marka ve modeline uyumlu Blow off üretiyor. Rs için Blow off üreten firma var mı?
    Takmadan önce herhangi bi araştırma yaptın mı? Allah korusun eğer denilen gibiyse sıkıntı falan çıkarmasın ilerde.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane rs her zaman gönlümde farklı bir yeri vardır.zamanında ilk çıktığında çok beyenmiştim.maşallah sade ve şık duruyor.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle öyle. Kafanı falan karıştırmak için sölemiyorum ama bi abimde Megane Rs vardı blow off taktırmak istiyodu baya bi araştırmıştı herkes arabaya özel varsa taktır ama yoksa taktırma sıkıntı oluyor falan demişti,servise gidip sorduğunda Blow off Volkswagen ve Renault motorlarına pek uyum sağlamıyor sıkıntı yaratabiliyor falan gibi şeyler söylemişlerdi. Örneğin Forge markası Volkswagen grubu arabaların marka ve modeline uyumlu Blow off üretiyor. Rs için Blow off üreten firma var mı?
    Takmadan önce herhangi bi araştırma yaptın mı? Allah korusun eğer denilen gibiyse sıkıntı falan çıkarmasın ilerde.
    Yurt dışında Megane için dolu ürün var. forge RS için de üretiyor borusu ve blanking plate forge zaten bendede sadece forge un sesini begenmedigim için hks seçtim blow off olarak gayette memnunum.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forge megane rs için dump valve üretiyor. intercooler üretiyor. wastegate üretiyor. wastegate yay çeşitleri üretiyor.

geçen seneden beridirde yan sanayi dahil bir çok parçası üretilmeye başlandı. artık eskisi gibi modifiye parçası bulunamayan bir araç değil. zamanında biz çok uraşsakta şimdi sahibi olanlar şanslı forgedından tut her bi haltı var. özel sübaplarına kadar yok yok şuan rsler için.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megane rs her zaman gönlümde farklı bir yeri vardır.zamanında ilk çıktığında çok beyenmiştim.maşallah sade ve şık duruyor.
    Ben ilk çıktığı zamanlarda ufaktım ama son bikaç senedir fiyat performansa göre en mantıklı araba.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forge megane rs için dump valve üretiyor. intercooler üretiyor. wastegate üretiyor. wastegate yay çeşitleri üretiyor.

geçen seneden beridirde yan sanayi dahil bir çok parçası üretilmeye başlandı. artık eskisi gibi modifiye parçası bulunamayan bir araç değil. zamanında biz çok uraşsakta şimdi sahibi olanlar şanslı forgedından tut her bi haltı var. özel sübaplarına kadar yok yok şuan rsler için.
    Megane Rs oldumu konu yazmışsın hemen Ama eskiden dediğim gibi bir durum vardı dimi bow için?

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana göre halâ forge dışındaki bowlar gereksiz rs e. çünkü hksnin orjinalini trde bulmak samanlıkta iğne aramak gibi birşey. kime sorsan orjinal diye satmaya çalışıyor ama çoğu çakma çıkıyor. o açıdan kendi önerim forge. ama hksler gibi ses çıkmıyor işte. ama en azından boost kaçırmaz forge.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel araba, güle güle kullan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana göre halâ forge dışındaki bowlar gereksiz rs e. çünkü hksnin orjinalini trde bulmak samanlıkta iğne aramak gibi birşey. kime sorsan orjinal diye satmaya çalışıyor ama çoğu çakma çıkıyor. o açıdan kendi önerim forge. ama hksler gibi ses çıkmıyor işte. ama en azından boost kaçırmaz forge.
    Blow off'a çok merağım vardı. 106 gti 206 gti vti cooper s bir çok arabam oldu. RS ilk turbo arabam. benimde hks replika ama özellikle öncesi sonrası dikkat ettim performansta bi düşüş gözlemlemedim. yazılımdan sonra da kaçırırsa çıkarır atarım 50 $ lık parça

Alıntı CLIORS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel araba, güle güle kullan.
    teşekkür ederim Alper abi.

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanın has'ı iştee
    Maşallah Allah kaza bela vermesin

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kapalı garajda kapalı kalıp gidip göremediğimiz arabayı burdan gördük bir önceki sahibinde

Güle güle kullan
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

RC Burakcarisma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gayet diri ve bakımlı görünüyor maşallah, tekrardan kazasız belasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah kapalı garajda kapalı kalıp gidip göremediğimiz arabayı burdan gördük bir önceki sahibinde

Güle güle kullan
    kendisi bahsetmişti sizmiydiniz elektrikler kesilmiş heralde garajında başka girişi yok. Kısmet işte..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)