valla bır ara cok nıyetlendım ama ne bıleyım...yınede hosuma gıden bır arac kazasız belasız...tuzladasınız galıba?
Printable View
valla bır ara cok nıyetlendım ama ne bıleyım...yınede hosuma gıden bır arac kazasız belasız...tuzladasınız galıba?
çok yakışıklı bir araç, tam bir asyalı. görsel olarak çok güzel çalışmalar var usada. kazasız belasız.
evet egzoz u nasıl yaparız ederız dıye cok dusunduk ve bu sonucu cıkardık bızımde cok hosumuza gıttı orjınelınden kat kat guzel oldu bence.evet bu saydıklarınızın hepsı dogru sadece bu kalıtede spor bır otomobıl olarak yuksek hızlarda dıger araclara oranla bıraz uzuyor ama onun harıcınde yoltutusu mukemmelAlıntı:
Araç çok iyi 4 çıkış egzoz olayı hoş durmuş renk en güzeli bence..bu aracı kullandım motoru kasaya güçsüz geliyor şanzıman performansı törpülüyor ama yinede sürüşü zevkli yol tutuşu sorunsuz frenler yeterli ve güçlü malzeme kaliteside güven veriyor bence..hayırlı günlerde kullanın inşallah
tesekkur ederım :) evet tuzladayızAlıntı:
tesekkur ederım sagolsunAlıntı:
çok yakışıklı bir araç, tam bir asyalı. görsel olarak çok güzel çalışmalar var usada. kazasız belasız.
- Hyundai'nin ürettiği en güzel araçlardan.
- Maşallah kazasız belasız sürüşler...