efsane olmuş maşallah
Printable View
efsane olmuş maşallah
Maşallah Allah kaza bela vermesin.
Maşşallah kardeşim :)
Masallah cok cok iyi olmus bi ara acıp R19 ilanlarına bakıcaktım :)
Maşallah Kardeşim :)
Maşallah kazasız belasız Kartal da görüyorum aracı son hali iyi oldu :D
Sağolasın, denk gelince tanışmak isterim :)
Sağolasın abi :)
Sağolasın, arkadaş listemde çok görmeye başladım temiz r19 aranıyor diye :D
Sağolasın :)
Sağolun amin, Allah cümlemize kaza bela ceza vermesin :)
Ne zaman sıkıyoruz karşim :D
maşallah güzel olmuş. şimdi araç göstermiş kendini. Yenerin oraya geldiğimde geçiyor araç sürekli :)
Mevlanada egzozu yaptırmaya geldiğimde görmüştüm. Maşallah aracına. Kazasız belasız
Son jantları çok yakışmış. Ben de Kartal'(Soğanlık)dayım ama denk gelmedik hiç.. :)
Maşallah diyim.. :)
Msslh krdsm td air i kaca satarsn :D
Trafiğe çıktığım ilk araba. Sıkıntı vardı bizimkinin gazında, bi yerden sonra jigleyle destekliyorduk nitro gibi oluyordu birden çekince :)
karbüratörlüler biraz sıkıntılı, benimki enjeksiyonlu :)
kanka numunedir para ile satılamaz tester bu piyasasını canlandırdık biraz daha artsın 20 yazıcam haha :D
Allah razı olsun, soğanlık tarafına pek çıkmıyoruz denk gelirsek tanışmak isterim :)
eyvallah sağolasın :)
yener abilerin yandaki dükkanda bi abimiz var oraya geliyorduk :) şimdide kartal turbonun karşısına dükkan açtık beklerım abi gel çayımızı iç :)
aradaki 50 beygiri kapatınca kanka haha ayıpsın sık dedin de benzin mi yok dedükk :D :D
Son hali gerçekten çok güzel olmuş. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Son hali cuk olmuş dedirtir. Maşallah :)
Geçmiste seninle R19 hakkinda mesajlasmistik, masallah cok guzel olmus son hali. 2000 clio papatya jant modelini bulabilirsen bir dene, cok yakisacagi dusuncesindeyim. Ben imkansizliktan takamamistim kibrista :)
http://i57.tinypic.com/20kc9yb.jpg
Ben okul bitince sattim ancak belki ilk arabam olmasindandir ama hala tadi damagimdadir R19 :)
Panjurdaki fransiz bayragini renkli selobantlarla yapmistim, dusun o derece bi yokluk var kibrista :D