FC zaten yerınde bi kangoodu :) sınırları aştı ki aşmayada devam gbi massallah kazasız belasız :)
Printable View
FC zaten yerınde bi kangoodu :) sınırları aştı ki aşmayada devam gbi massallah kazasız belasız :)
maşşallah kankacım :)
bence kangolar arasında demek yanlış olur bence son zamanlardaki
sadece basık arabalara güzel bi yapıt olmuş tekrar tekrar maşallah kardeşim çok uğraştın ama değmiş :)
Maşallah kanka askerden geldin sessizliğini bozdun yine :)) resimler de araçda mükemmel olmuş eline koluna sağlık, jantların rengi ayrı bi hoşuma gitti herşeyiyle 10 numara olmuş bu halini de yakındna görmek nasip olur inş kardeşim :)
Hay maşallah Allah kaza bela vermesin son hali yine herzaman ki gibi cok iyi oldu :)
bu ara kangoolar mı moda oldu ne :D
Masallah FC kangoo'ya Aracının yagmurda strec filme saran biri için şaşırmamak lazım cok basarılı olmus tebrikler... :icon_tup:
eski efsanelerden FC Kangoo kaldı maşallah daha uzun yıllar binmek nasip etsin ama herkesin ilk aklına gelen olay swap rs mermi gibi olur o zaman işte kazasız belasız sürüşler
Maşallah araca Allah kaza bela vermesin
Gördüğüm en güzel kangoo gerçekten
maşallah gerçekden harika türkiyede çok kaliteli ticariler var
Sen varya fazlasinn kardesim bizim gibiler ayri bi rupublic kurmamiz lazim masallah:)
Masllah kardesim
ben headrsvardi die hatirliyom onu mu yeniliyiceksin
Turbo dusunmuyorum kardesım olursa Swap olur.
Tesekkurler.
:) tesekkurler
Ins kanka kısmet :)
Tesekkurler :)
Cok tesekkur ederım kankacım :)
Eyv kardesım sagol :)
Kocaman bir maşallah!Allah kaza bela vermesin.
Maşallah abi güncellemeni bekliyorduk :) Kangoo diyince akla gelen isimsin Allah kaza bela vermesin :)
Mükemmel masallah
maşallah çok güzel olmuş dün face de görmüştüm harika elinize sağlık
Helal olsun valla mükemmel olmuş yazamadan edemedim :) Kazasız belasız kullan...
Aşık oldum araca bu ne güzellik kocaman MAŞALLAH :)
swap düşünüyorsanız bence 2.0T koyun 225 hp'lik önü açık olsun :D torunlar doldursun :D