Bu jant rengiyle daha bi hırçın durmuş maşallah :D
Printable View
Bu jant rengiyle daha bi hırçın durmuş maşallah :D
şu foto beni benden aldı. maşallah.
http://imageshack.us/a/img713/1470/ukqv.jpg
Allah kaza bela vermesin , Çok iyi duruyor jantların eski rengi daha iyi ;)
MaşAllah çok güzel.
Maşallah cok guzel olmus
Tesekkurler.yarumlarinizi icin.suan tek istegim turboyu bi tık kucultmek.baskada bisey kalmicak artik...zaten roling bitti artik benim icin :) sehir ici gazlamaya devam.sureklide sure olcecem.0-100
100-200 nekadar hizlandigimi oyle anlarim artik :)
Pİyano black jant rengİ sÜper olmuŞ maŞŞallah
Masallah araca cok iyi duruyor jantlar efsane
harika olmuş jantlar cuk oturmuş bence
Allah kaza bela vermesin
Bu hali daha iyi olmuş birazda bizimkine benzemiş :) artık süreleri ölç bi merakla bekliyoruz videolu olsun :)
az kaldı yiğitçin kış geliyor.
videolu olacak tabi.bu arada nezaman bitiyor Senin canavar.Sizden haber bekliyorum ...ben de kim ne reşim koyuyor iSe inanmıyorum videolu kanıttır.doğrudur...
Seninki benimkinin yanında normal bir r gibi kalır :) görSellikte muhteşem Senin r
turboyu küçültim ondan Sonra 100 200 daha iyi olur inancındayım
amcaya Selam
Videolu kanıt olmasından ziyade izlemesi keyifli oluyo hd olunca.bizimde araya tatil iş vs girdi biraz sarktı o yüzden ama bu ay bitiricez inşallah.görsel olarak tabiki çok farklı bizimki eşi olmasın diye yaptık zaten :) bence bu turboyla bi süre al ondan sonra gerek duyarsan küçültüp öyle bidaha süre alırsın.bu turboyla tatmin edici süre çıkarsa boşuna küçültmeye gerek yok o yüzden.
maşallah çok iyi :)
masallah cok iyi duruyo
Masallah:icon_tup:
güzel yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar
bence jantlar böyle daha iyi olmuş, hatta uzun zaman sonra ilk kez siyah jantı yakıştırdım bir araca normalde hep karşıyımdır. Allah kaza bela vermesin