cok yakışıklı oldu be :)
Printable View
cok yakışıklı oldu be :)
mükemmel olmuş jantlar :cool: arkalarada yapılcakmı ?
bu arabanın çakmasını yapıcam ahanda buraya yazıyom o derece özendim :D
Mükemmel olmuş ya, maşallah. :D
arkadaşlar güzel yorumlar için teşekkürler...Güzel şeyler duydukça daha güzel şeyler yapası geliyor insanın ;)
egsoza el atacam evet farkındayım..kendi susturucusunun içini boşaltıp boruları genişletmeyi düşünüyorum ..tek çıkış olacak...
Jant kapakları 4 tane ama sadece öne takmayı düşünüyorum..
ayrıca öne kırmızı paçalık takacağım...
yan camlara sticker yapıştırdıktan sonra motor modifiyesi için yazı bekleyeceğim artık :)
Maşallah, zamanında bir arkadaşımda vardı ve bir kere kullandıktan sonra hastası olmuştum, go kart gibiydi, kazasız belasız günlerde inşallah.
Harikulade olmuş, olmaya devam ediyor. Elinize emeğinize sağlık, Maşallah.
maşallah çok güzel olmuş
Yemin ediyorum zevkli ve bilinçli bir insan için arabanın hiç önemi yok. Zevkli olan bilinçli olan insan her arabada kendini belli ediyor..
Insana bis aldıracak görüntüler bunlar. Maaşallah :)
Yıllar önce kapımızın önünde mavi bi bis vardı, hızlanması için ekstra roketli kolları vs ilginç bi arabaydı, o zamanlar onun etrafında oynardık .. Aracınızın maşallahı var, içerideki koltuklar fotograflarda çok farklı havalara bürümüş aracı .. Jantlar ve yapılan uygulamaya ise diyecek kelime yok .. Elinize saglık ..
Tebrikler nazar değmesin
çok şahane olmuş aracınız:icon_tup: maaşallah kazasız belasız
güzel yorumlarınıza teşekkürler arkadaşlar..
Hala güncel yokmu :)
Böyle farklı projeler görmek insanı keyiflendiriyor. Maşallah takipteyim
Çok güzel gelişmeler olmuş, bence egsoz çikişlari çok iyi olmuş. Tam italyan tarzi. Maşallah...