serhat konuyu şimdi gördüm yazmadan duramadım aracına kocaman bir maşallah allah tekerini her daim düz bastırsın kazasız belasız bol sürüşler kardeşim içide dışıda bir aracının boncuk boncuk :)
Printable View
serhat konuyu şimdi gördüm yazmadan duramadım aracına kocaman bir maşallah allah tekerini her daim düz bastırsın kazasız belasız bol sürüşler kardeşim içide dışıda bir aracının boncuk boncuk :)
Eyw. Kanka bende diyordum Toptaş neden bir iki kelam yazmadı konuya :) gözden kaçmış demek ki. Kanka çok sağol iyi dileklerin için biliyorsun çok aradım sonunda boncuk boncuk geziyoruz. İnş biraz daha giderli olacak zamanla. :D mondeo kankasıyla gezerler artıkın :)
kahve diyarının orda gördüm aracını, kazasız belasız güle güle kullan
Seco abim ne kadar R leri soleyemesede ' av-es ' aradigini duydum :D hemen bi kac arkadas onu bursa'ya yonlendirdik arac geldiginde ben bile bu kadar temiz beklemiodum.
Seco abim cok duzgun bi insan kendisi gibi duzgun bi RS e sahip oldu.
Uzaklara satmadi en azindan :)
Hayirlisi olsun nazar degmesin ;)
Seco'yu daha önce tanımazdım. Bu araç vesile oldu tanışmamıza ama gerçekten 10numara bir arkadaşım oldu kendisi sağolsun.
Bizim hikaye biraz ilginç oldu aslında ,
Bursa'da böyle bir araç olduğunu biliyordum. Satılığa düştüğü anda cihanı aradım çarşambaydı sanırım. Dedim cumartesi geliyorum, tamam dedi para ayarladık ancak dedim bak daha iyi bir müşteri çıkarsa ver arabayı çünkü ihtiyacım var demişti vs..
Sonra Cuma konuştum, arabayı Burgaz'a sattım dedi.Hayırlısı olsun dedik ,ama ne koydu arkadaş.:) tabi bana 1hafta uyku yok. 2ay sonra büyük gün bir baktım araç satışta 1haftada para ayarladım mesaj attım seco ya. aradı beni dedi kardeşim bu efendi mesajın için seni arıyorum. Arabayıda şu fiyata veriyorum.
hafta sonu gittik baktık. Hafta içi aracı aldık.Sonunda yine bana yar oldu 39TE584.
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Güven'cim Çorluya geldiğinde görüşelim. Geçenlerde görüştük aslında da mevzu farklıydı, tanışamamıştık.
;)
Wala abi bende 6-7 tane rs baktim bi ara farkli bi arac aldim ilana dustu bu arac yoksa kacirmazdim :) bu isler kader kismet isi bu rs senin kismetinmis :)
Gecen hafta tatsiz bi olay yasandi ewt alah kimsenin basina vermesin :(
Bi ara gordum senin rs i mutlaka konusmusuzdurda kafa baska yerde olunca hic hatirlamadim abi kusura bakmayin :(
Bende her zaman beklerim abi cayimiz corbamiz yemegimiz her zaman var :)
Gerçekten talihsiz bir olaydı. Çok üzüldük koştuk geldik elimizden geleni yapmaya çalıştık, Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin .
Güvencim ne zaman istersen hep beraber gelin bi muhabbet yapalım. Bu sefer sırf geyik makara muhabbet mangalda yaparız oh mis!
. :)
41 kere maaşallah sahibide araçta 10 numara Allah nazarlardan korusun :)
Maşallah gerçekten çok güzel görünüyor, kazasız belasız güzel günlerde.
Maşallah..
Oooo! Orkun'cum Teşekkür ederim iyi dileklerin için, sağol canım kardeşim cümlemizi nazardan korusun Rabbim :D
Çok teşekkür ederim arkadaşım hep beraber kazasız belasız inş.;)
Teşekkür ederim. Sağ olun.
cok guzel masallah nazar degmesın..
Rs CANdır:)Kazasız iyi gunlerde..