Bu da bitti
2009 restorasyonlu , 2013 makyajlı
sedan üretim 1303'ün son model yılı olan '75 (Wolfsburg-Germany)
75'e münhasır özelliklerinin tamamını taşımaktadır.
(kaput,apron,kremayer direksiyon vs)
edit : vosvos
Bu da bitti
2009 restorasyonlu , 2013 makyajlı
sedan üretim 1303'ün son model yılı olan '75 (Wolfsburg-Germany)
75'e münhasır özelliklerinin tamamını taşımaktadır.
(kaput,apron,kremayer direksiyon vs)
edit : vosvos
bılader masallah guzel ısler cıkartıyosun nazar degmesın. bu tarz bı restorasyonu neye bıtıyor bunların
Muazzam guzellikte. Emeginize saglik.![]()
Maşallah araç aşırı tatlı duruyor hem duruş hem aksesuarlar kromajlar kazasız belasız günlerde
eminimki çoğu kişi orjinalini koru diyecektir ama ben biraz basılması oynanması taraftarıyım
Maşallah abi çok güzel gerçekten ama ufak birşey gözüme çarptı hem çamurlukta sinyal var hem tamponda ?
...
Teşekkürederim arakadaşlar.
Çamurlukta olmaması gerek Berkay evet.
Resto aşamasında eklemişler . (2009)
Sadece tamponda olması gerekiyor bunda
bayılıyorum füme renklere mat fümeye özellikle bu arabyı da çok sevdim tabi ki.. ama sizin angel eye takmanızı yadırgadım ne yalan söyliyim.. tek kusuru o halkalar oldu benim gözümde
Fatih Abicm elinin deydiği diğer araçlar gibi bunun da maşallah'ı var umarım en kısa sürede değer bilen birisi satın alır.
Fatih elinin değdiği araç belli oluyor emeğine sağlık maşallah.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
fatih abi maşşallah alah kaza bela vermesin bu duman değilmi ya adanadan hatırlıyorum bu aracı kırmızı iince lastik yanakları vardı bir zamanlar eline koluna sağlık![]()
Hakkı Can Eryüzlü...
Evet o, son 2 yıldır kapalı bi garajda yatıyordu dış triminden muayenesine kadar birçok eksiği vardı onları giderdim bazı şeyleri de değiştirdim satılığa cıkardım.Kendim binecek olsam bi dünya değişiklik yaparım daha bana göre hala look değil bu çünkü .
sağolun arkadaşlar .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)