maaaşallah basıklıgı rengi herşeyiyle çok hoş duruyor allah kaza bela vermesin kardeşim ;)
Printable View
maaaşallah basıklıgı rengi herşeyiyle çok hoş duruyor allah kaza bela vermesin kardeşim ;)
Hayirli olsun. Mayıs ayında arkadasimla almaya gittik ama olmadi. Sana nasipmis. Cok guzel bir arac. Plaka degisip, hafuften de basilinca 10 nunara olmus. Kazasiz belasiz binmen dilegiyle. :)
hayırlı olsun, Allah iyi günlerde binmeyi nasip etsin.
Maşallah.
Aynen kanka senelerdir hayaldi Type-R şimdi gerçek olduguna hala inanamıyorum. Bu arabaların gerçekten ruhu var. Canlı sanki yaşıyor. Hisleri hareketleri tepkimeleri her saniyesi bu arabaların mutluluk. Greddy gerçekten keyifli :) Teşekkür ederim
Sagol kankam allah razı olsun :)
Teşekkür ederim suanda amortisörlerin kurtardıgı kadar basabildim :) İnşallah ilerde marka coilover ile daha fazla basmayı düşünüyorum :) Teşekkür ederim allah razı olsun :) Begenmenize cok sevindim.
Teşekkür ederim. Sadece plaka degişip hafiften basılma işlemi yapılmadı :) Yani araç geldiginden beri bir cok şey yapıldı. Fiyat olarak piyasanın üzerinde fiyatı vardı ama degdi boya durumu kondisyonu içi dışı kız gibi.
Cok teşekkür ederim sagolun.
Clio RS'in benzin tüketiminden rahatsızdın...Dizel Corsa olmıştın..Dayanamamışsın gidip daha fazla yakan Type-R almışsın...Hayırlı uğurlu olsun Harun...İyi günlerde kullanırsın...Resimlerden görebildiğim kadarıtla gayet güzel duruyor.. Bu arada abinede selamlar..
maşallah kazasız belasız...
Abi helali hoş olsun ne kadar yanlış bişeymiş ekonomi yapmayı düşünmek. Aman aman tek zevkimiz araba bunu anladım. Bu zevktende kendimizi mahrum bırakınca büyük stres yaşıyoruz. Bu arada yakıttan cok memnunum abim. Cokta yakmıyoruz :) İyi dileklerin için teşekkür ederim. Aracı geldiginde canlı görürsün :) puanını o zaman verirsin :) Bu arada aleyküm selam.
Maşallah tekrardan harun hayran kaldım Allah kaza bela veremsin bu şekilde saklanırsa cok güzel olur :)
Abim hayırlı olsun cok guzel bı arac almıssın gercekten cok temız diri boncuk kazasiz belasiz :)
Greddy de bela be abi sesi cok guzel gıdısıde gorduk ,bizim yanına bınen cocuklar hala senı konısuyo etkındeler abi tedavi olamıyolar :D
Harun hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin
Ehehe :) Begenmene sevindim canım kardeşim umarım sevebilmişsindir. Arkadaşlarında tedavi olduysa ne mutlu bana :) Artık ilacı aldılar kanlarında dolaşmaya başladı yaşayamazlar :) hehe teşekkür ederim iyi dileklerin için :) Cok güzel vakit geçirdik ogün iyiki geldiniz :)
Teşekkür ederim abicim :)
Çok güzel araç maşallahı var harun'un eli değdikçe çokta güzel oldu :)
Bugün lastikleri parlatıyodu gene :D Rahat durmuyor adam.
Bu arada benimde ellerime sağlık :hahaha:
Hay maşallah allah kaza bela vermesin
maşallah zıpzıp guzel araba almıssın kazasız belasız
Nedense ep3'lerde makyajsız kasayı daha çok beğeniyorum,bu aracında maşallahı var,çok iyi duruyor,kazasız belasız.
maşallah nokta gibi duruyor da :) ön farları makyajlı kasanın mercekli farlarıyla arkalarıda makyajlı ep3ün kiyle değiştirmeyi düşünmüyomsunuz :) şahsi fikrim öyle daha güzel durur sanki