Yeni farlar çok güzel olmuş. Çok fazla far çeşidi var mk2 lerde 5 tane falan. Bir de sanırım bu farların içi parlak olanları vardı komple.
Printable View
Yeni farlar çok güzel olmuş. Çok fazla far çeşidi var mk2 lerde 5 tane falan. Bir de sanırım bu farların içi parlak olanları vardı komple.
o anahtarı nerde yaptırdınız sustalı stili heralde
Ooo fena duruyo gayet güzel olmuş,güle güle kazasız belasız binin;)
Cok iyi olmus valla kazasiz belasiz :)
yeni farlar çok hoş olmuş gerçektende maşallah kazasız belasız :)
Maşallah kazasız belasız ..
ekonomik ST:icon_tup: on numara!
cok tesekkur ederim...
cok tesekkur ederim tarık, elimden geldigince bişeyler yapmaya calısıyorum :)
allah cumlemize kaza bela vermesin...
cok tesekkur ederim ömer... benim bildigim 6 adet var, normal reflektorlu olan, halojen mercekli ve bi-xenon... tabi bi de bunların içi krom ve siyah zeminli olanı...
orjinal anahtarı bu...
cok tesekkur ederim, allah cumlemize kaza bela vermesin...
cok tesekkur ederim...
cok tesekkur ederim melih, allah cumlemize kaza bela vermesin...
cok tesekkur ederim...
gercek st ye guc yetmeyince en ideali ekonomik olanı :D
son zamanlarda alabileceğim araçlar arasına girmeyi başardı focuslar güzel bir araç olmuş...
Merak ettiğim bi olay var..Bu takılan oem bi-xenon farda,merceğin yanındaki yansıtıcıda ampul bulunmuyormu:soru:
Bu jantlar yakışıyor.
http://img240.imageshack.us/img240/5869/st1ge2.jpg
maşallah diyeyim once
Logo iptali ile nokta olur diye düşünüyorum
Maşallah Bora :)
cok tesekkur ederim...
uzun far kısmındada ampul var, kısa farlar acık degilken o kısımla selektor yapılıyor...
ghia/titanium da sustalı anahtar var...
bende begenerek kullanıyorum :)
cok tesekkur ederim, logo iptali yapmayacagım bi iş :) ford logolarından memnunum...
cok tesekkur ederim cenk :)
10 sayfayıda baştan sona okudum cidden güzel emek vermişsin araca ve tek kelime ile muhteşem olmuş focus için zaten farklı bi jant düşünemiyorum bodysi ve detayları ile orjinal stden ayırmak zor walla sesini duymak lazım sadece ayırmak için :)
slm masallah icesine focus st olmus.. yalniz bi tavsiyede bulunmak istedim madem o kadar yapmisin ön camurluktaki sinyalleri sök st lerde orada st amblemi var ve sinyaller aynada, st aynasi al ordan sinyal isini görürsün .. ha sunuda söyleyim o sinyalin deligiyle st lerin amblemi takmak icin boyutu ayni aklinda bulunsun uyumlu yani sadece yapistiracaksin.. nerden biliyosun diyosan bende orjinal focus ST var görmüsün zaten.. haa birde sis lambasindaki plastik olan yeri mat siyah yap folye yada boya benimki mat siyaha boyali ön ve arkadakiler plastik yer acik siyah oldugu icin ben sewmiyorum...