resimler cok güzel kazasız belasız iyi forumlar
Printable View
resimler cok güzel kazasız belasız iyi forumlar
Gerçekten güzel resimler maşallah kazasız belasız hepsi kuzu gibi :)
Allah nazardan saklasın hepsini
01 TV 777 tek geçiyorum evoların arasında :D
yapan ustaların elerine saglık kazasız belasız
http://img336.imageshack.us/img336/7...vismall5my.jpg
bu araçın özellikleri
1000 hp 4x4 we oto vites mi acaba ?
(böle bi araba saydığım özelliklerde Fenerbahçe de de satılıyordu da bi ara acaba o mu merak ettim)
Hayır www.project01.net te specleri var.
hmm ok saollasn
çok güzel evt
valla amerikanlar işin içine girince STİ bile gözüm görmez pontiac çok şahane.
hepsi çok sağlam arabalar. kazasız belasız cezasız günler
çok güzel fotolar..
:heyoo: Mrblr.öncelikle kazasız belasız zevkli sürüşler diliyorum.Yalnız bir konuda şikayet değilde bir öneride bulunacağım project01.net sitenizden araçların bazı video çekimlerini izledim fakat görüntüler çok kısa bu çekimlerin dahada geliştirilmiş ve uzun olmasını bekliyoruz vede zevkle izliyoruz vede ayrıca bu araçlar üzerindeki emeği olan sami bey,tevfik bey,kenan usta ve diğer emeği olan arkadaşlara tşklr.
selam
tesekkur ederiz oncelikle...
my angel : insallah pek yakinda :)
saygilar
sami
Görüş ve tavsiyeleriniz için öncelikle teşekkürler.Videoları çeken düzenleyen yayınlayan vs vs leri yapan kişi olarak,öncelikle kaş yaparken göz çıkarmak istemediğiM/MİZ için görüntü kaliteleri düşük.Pek yakında konusunda ise sadece şu anda 15 cd kadar bir arşivi editlemekle meşgulum desem sanırım yeterli bilgi vermiş olacağım:)
abi maşşallah ya muhteşem araçlar ben de adanalıyım iki lanceri gördüm ama diğerlerini yeni gördüm hele ki o mustang allah kaza bela wermesin bu yeri ddaha öönce gördüm sinanpaşa da di mi
maşallah hepsinide allah nazardan saklasın
mümkünse cep telefonuu çekimlerini ön planda alınmaması, varsa kaliteli amacı video çekmek olan kanera kullanılsa çok güzel olur. plakaları zaten gözükmez zoom yapmazsa.
Valla Adana İŞİ BİtİrmİŞ Yaaa..bu Kadar Ummazdim..helal Olsun