jilet gibi maşallah güle güle kullanın
Printable View
jilet gibi maşallah güle güle kullanın
kerem yine bi bomba yapmışsın ellerine sağlık...
eski integra'yı hatırlayanlar varsa o da aynı temaydı... :):):):)
bu arada sisler olayı bitirmiş abicim kim ne derse desin.. kaça geldi tr' ye?
hosuma giden nadir vti lardan.kazasız belasız
Harika bi vtec gerçekten...Herşeyiyle muhteşem duruyor...kazasız belasız iyi günlerde...Satılık ilanını gördüm internette hayırlı satışlar olsun...
Son olarakta 98 sedan orjinal tampona, 99-01 tamponun etek kısmını adapte ediyoruz.
Bir kaç güne sanırım biter, fotolarını çekip koyarım.
masallahı var arabanın.. kazasız belasız
çok hoş.. hep böyle kalsın hiç boyama bence motorun sağını solunu.. asıl böylesini bulmaz zor
Gerçekten değişik ve orjinal bir görünüm olacağına inanıyorum...
98 orjinal tamponun çıtalarını bozmadan , bir anlamda gene orjinalliğe sadık kalarak )
99 tamponun eteğini, lip gibi sonradan montaj olmadığını göstermek için bayağı bi
uğraşıyorum. Plastik kaynaklar filan gerçekten yıpratıcı bi uğraş oluyor ama inşallah
değer...
Abi boyayi tutturabiliyorlarmi??
Mesala senden aldıktan sonra Ön tampon komple liple birlikte,çıtalar ve marşpiyerler boyandı. Herhangi bir fark görebildin mi ? Ama demek istediğini anladım gerçekten
çok zor bu rengi tutturabilmek :icon_tup:
Maşallah, araç fabrika çıkışı gibi orjinal duruyor..KAzasız belasız, iyi günlerde kullan...
Yok alirkenden biliyorum abi titiz oldugunu zaten de ne bileyim sorayim dedim zor sedef muhabbeti falan ya :)
kerem abi senin boyacının adresi ve telefonunu bana pm atabilirmisin ufak bir boya işim war işçiliği gayet güzel irtibata geçeyim..
Komşu varya param olsa yedek diye senin vti yi alırdım bit köşede dursun zira böylesini bulmak zor değil imkansız. :)
Valla seni tebrik etmek lazm ozaman. İnan ben senin gibi karar veremezdim zira yürek ister onu satmak ama bağzen tutkunun yerini ihtiyaçlar almalı diye düşünüyorum.
Ama ben beceremedim o işi. Üstelik benim vti hb ama kızımı , karımı ve vti yi idare ediyorum :D Ne diyelim seve seve ayrılmak diye buna denir.
gerçekten çok güzel bakımlı bir Vtec kazasız belasız bin birtek arka kapıdaki dohc vtec stickerları benim hoşuma gitmiyor.. Stopların farların vede araban çok güzell çok sade ama bir o kadarda dikkat çekici ;)
yeşil rengi hiç sevmem! fakat;:)
aracı kendine bir benimsetmişinizki
ne renk olursa olsun en güzelinin bu olacağı kanaatindeyim
ayrıca yansımalı film camlarda çok hoş durmuş
bu derece titiz bakmakla kurbağayı(renk olarak) prense çevşirmeyi başarmışsınız kazasız belasız günlerde:)
sisler hakkında bana bılgı verebılrmısın abıcım pm ile fıyat ve tıpı nedır nerde bulabılırım ben goruntu olarak takcam:)
çok temiz allah kaza bela vermesin
bu kadar temizini arasan bulamazsın
çok güzel sade ve şık görünüyor kazasz belasz
maasallah..
ooooo bu çok eski (
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/18684-someonespecials_green_vtec.html
son halini görmek için buradan devam edebilirsiniz....
Sabah ne güzel sol şeritten gidiyordun sen baqim. Bu aralar slencer da takılı değil sanırım.
Bide moruk senin short shift orta susturucuya değiyormu oktay geçen taktı benim arabaya short shift sanki 2 ve 4 de çok hafif zırıldıyor. Yoksa vidaları tam sıkmadı uykudan uyandırdık o gün :) :)
Nihahah mesai saati çıkışında ordayım buluşalım.
ben shortu sokuyorum dişlilere acayip zararı var..cırtlama yapıyor.
Özgür ben taktım sanki benimde çırtlama gitti daha iyi vites atar oldum. Özellikle vteclerde geri vitese çoğu zaman debriyaj tazelemeden geçmez shorttan sonra çok rahat geçmeye başladı. sadece bi zırıltı var onu çözeyim şuanlık yeterli. İleride senin sıkıntınıda takip edeceğim bakalım yapacakmı.