Ah be Günay'ım sen hala beni tanımadın mı ? Ne kadar kıl olduğumu bütün sanayi
öğrendi :D:D:D Öyle bi şey imkan dahilinde olsa bile ki olamaz ! Tut ki oldu renk
tutmadı tutana kadar devam babacım :heyoo:
Printable View
Mesala senden aldıktan sonra Ön tampon komple liple birlikte,çıtalar ve marşpiyerler boyandı. Herhangi bir fark görebildin mi ? Ama demek istediğini anladım gerçekten
çok zor bu rengi tutturabilmek :icon_tup:
Maşallah, araç fabrika çıkışı gibi orjinal duruyor..KAzasız belasız, iyi günlerde kullan...
Yok alirkenden biliyorum abi titiz oldugunu zaten de ne bileyim sorayim dedim zor sedef muhabbeti falan ya :)
kerem abi senin boyacının adresi ve telefonunu bana pm atabilirmisin ufak bir boya işim war işçiliği gayet güzel irtibata geçeyim..
Komşu varya param olsa yedek diye senin vti yi alırdım bit köşede dursun zira böylesini bulmak zor değil imkansız. :)
Valla seni tebrik etmek lazm ozaman. İnan ben senin gibi karar veremezdim zira yürek ister onu satmak ama bağzen tutkunun yerini ihtiyaçlar almalı diye düşünüyorum.
Ama ben beceremedim o işi. Üstelik benim vti hb ama kızımı , karımı ve vti yi idare ediyorum :D Ne diyelim seve seve ayrılmak diye buna denir.
gerçekten çok güzel bakımlı bir Vtec kazasız belasız bin birtek arka kapıdaki dohc vtec stickerları benim hoşuma gitmiyor.. Stopların farların vede araban çok güzell çok sade ama bir o kadarda dikkat çekici ;)
yeşil rengi hiç sevmem! fakat;:)
aracı kendine bir benimsetmişinizki
ne renk olursa olsun en güzelinin bu olacağı kanaatindeyim
ayrıca yansımalı film camlarda çok hoş durmuş
bu derece titiz bakmakla kurbağayı(renk olarak) prense çevşirmeyi başarmışsınız kazasız belasız günlerde:)
sisler hakkında bana bılgı verebılrmısın abıcım pm ile fıyat ve tıpı nedır nerde bulabılırım ben goruntu olarak takcam:)
çok temiz allah kaza bela vermesin
bu kadar temizini arasan bulamazsın
çok güzel sade ve şık görünüyor kazasz belasz
maasallah..