maşallah diyelim öncelikle
bir de 2.0 olsaymış efsane olurmuş
Printable View
maşallah diyelim öncelikle
bir de 2.0 olsaymış efsane olurmuş
masallah sevdıgım tarzda modıfıyelı bır araba.
yalnız dostana bır tavsıye far yıkamaları sök at orjınale cevır hıc olmadı lada nava ların far sılgeclerı var onlardan al tak
maşallah gerçekten çokçok kıymetli duruyor.. merak ettiğim birşey var bu arabalara hareketlendirmek için neler yapılailir acaba? evimin sokağında var bitane satılık cıncık gibi de kafamda ne projeler dönüyo olabilitesini merak ediyorum cidden? sonuçta arkadan itiş avantajı çok keyif verecektir:)
beyaz ne kadar güzel duruyor maşallah temiz araç güle güle kullanın
aracı daha alalı henüz bir hafta olmadı sayılır yavaş yavaş ilerliyorum teşekkür ederim tavsiyen için bir kaç arkadaş daha uyardı şimdi arıyorum sağda solda far yıkama en orjinalinden
valla arkadaşım araba olayı tamamen göreceli bir kavram zevklere göre değişir ama benimki gibi sade bir şey yapmak istersen pekte uğraşmana gerek yok önemli olan kasanın kendini göstermesi ve aracın jantlarla olan uyumu ve aracı bana göre basmakda gerekiyo yere yaklaşmazsa güzel durmuyo pek.
teşekkür ediyorum.
Ne kadar şık duruyor.Allah kaza bela vermesin :) Plakasız hali çok hoş.
Hayırlısı olsun maşallahı var.
http://i43.tinypic.com/fn7asw.jpg
Bende ilk 190 ımı Bursadan almıştım o da beyazdı :)
Duruşu herşeyi anlatıyor resmen Maşallah :)
aracın maşallahı var çok iyi allah kaza bela vermesın bende cok seviyorum 190 E leri ömrümde bir defada olsa alıp binicem ...
Zimba gibi duruyor masallah ya kazasiz belasiz insallah
Maşallah ,
Kazasız belasız..
gelin gibi güzel araç
masallah fena güzel :) birde 2.0 olsa idi :D
Maşaallah bebek gibi. Orijinal yayları kesince bir esneklik oluyor demişsiniz de, orijinali gayet esnektir tahminimce. Neden daha fazla esnetme ihtiyacı duydunuz anlamadım...