Tek tek okudum Maşallah hayalimi gercekleştirmişsiniz bertonelere karsı ayrı bır hevesım var .Aracıda ara sıra görüyorum tek sıkıntı bence farlar oem kalmalı
Printable View
Tek tek okudum Maşallah hayalimi gercekleştirmişsiniz bertonelere karsı ayrı bır hevesım var .Aracıda ara sıra görüyorum tek sıkıntı bence farlar oem kalmalı
Hadi ya hiç dikkat etmedim peynircinin orda :) Bende bi arka sokakdaym artık dikkat ederim
parçalar toplanmış bakıyorumda :) bitirince gerçekten başka bi araba almış gibi olucaksın ;)
:)) teşekkürler baştan okuyunca bende bazen inanamıyorum kendime :))
teşekkürler iyi dilekleriniz için :)
:))
kılıçlar çekildir görkem abicim :)) parçaları büyük bir sabırla topladım valla şansımda çok yaver gitti yardımcı olan abılerımde cok oldu sagolsunlar ... bende cok merak edıyorum herkes'de aynı tepkı var arabanın cok değişeceği konusunda :)) göreceğiz bakalım tekrar bi deneriz artıkk :)))
ankaraya her geldıgımde uzerınde yenı bır ekleme oluyor araçta :D esat ta goruyorum kendısını.... bol kazançlar mod lamaya devam.
Maşallah Bertoneye Aracımı satıp bertone almak için niyetlendim şuanda :D
tek tek bütün sayfaları zevkle takip ettim, okudum maşallah diyelim :)
maşallah sabır,emek,nakit,başarı daha ne denebilirki :)
:) opeller yürüsün görkem abi çek kılıcı kılıfta durmaz fazlaa :) şaka bir yana teşekkür ederim iyi dileklerin için :))
:) bence ederınden cok daha değerli bir araç ... her arkadasıma tavsıye ettıgım gibi temizi gercekten keyiflidir :)
teşekkür ederim :)
teşekkürler ederim sağolun tek kötü alıskanlıgım şükür ki tuning . :)
Hastalık oldu artık maalesef parça gelmediği günler mutsuz oluyorum :) amin cümlemize inşallah :)
Maşallah Hocam. Almışsınız çiçek olmuş 3 araba da :)
Ankara'ya geldiğimde ben de tanışmak isterim Opel Garaj ailesiyle :)
bi opelci olarak bende çok sewdım maşallah .) Ankaraya geldiğimde Hakan abiylede tanışmak isterim denk gelirsek sizlede yeri neresi acaba ?
eyw. teşekkür ederim... :) hakan abi ve garaj ailesi gerçekten nadir kalan servislerden hem maddi hem manevi elinden geldiğince yardımcı olmustur olur :))
tesekkur ederım... ben çankaya esattayım hatta esatta da emlak ofisimiz var ... buraya yolu dusen herkesı bi çay içmeye beklerım :)) esat caddesi 84/4 HOME GAYRİMENKUL :))
Z20LET, Mavi, OPC tamponlu böylesi temiz bir Bertone hayalimdeki araçlar arasında her zaman, önceki aracındaki mercekli Hella farlar, Morretto lardan daha şık görünüyor bana. Maşallah bu arada.
......................................
..................................
maşallah allah kaza bela vermesin renk on numara ;)