temiz araba ne marka olursa olsun duruyo gc8 tipine uyuz olurdum meğer gc8 görmemişim :)
Printable View
temiz araba ne marka olursa olsun duruyo gc8 tipine uyuz olurdum meğer gc8 görmemişim :)
maşallah beyaz gc8ler harika görünüyor
MaşAllah abi. Güle güle kullan.
Çok iyi duruyor. Motor içide harika.
Allah nazarlardan saklasın.
İlk ask derler ya abim sıfır aldıgında bu arabayı beh demiştim bu araba benim icin yaratılmıs, ne olursa olsun birgun alıp yapacagım dedım, keyıflede 2 sene ugrastım.
Icım rahat cunku bu arabaya benım kadar ıyı bakacak bırıne emanet ettım..
Kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın ılker abım, benı hıc uzmedı senıde uzmez ınsallah...
Tr kalmıs sayılı 5 tane gc8 den bırıdır, kıymetını bılecegımden hıc suphem yok zaten.
Kocaman masallah
maşallah abi, güzel tercih
Çok saol Ömer im. Sana da yeni araban hayırlı olsun güle güle kullan :)
Çok saol abicim :)
Teşekkürler , henüz arabanın Gücüne , şanzımanına , frenine alışıp düz gidebilmeye çalışıyorum. Şu an fazlasıyla tedirgin ediyo , gücü arka tekerlere aktarıp atraksiyon yapabileceğimi zannetmiyorum
Teşekkürler , tecrübeli arkadaşların yorumu 1.6+Meth. İle 450- 500 arası bir güçte olduğu yönünde. Dyno ya bile çıkasan hp mevzusu yoruma ve polemiğe müsait bir konu olduğundan mütevazi olup 400hp demek en garanti çözüm sanırım.
Maşallah abi. Güle güle kullan. Çok iyi duruyor hayırlı olsun...
Hayıır olsun Allah kaza bela vermesin çok iyi duruyor.
Maşallah :) Bugüne kadar görüğüm en güzel gc8 Allah kaza bela vermesin :)
Maşallah izmite 2. güzel gc8 geldi demekki :) biri Abdullah abide diğeride sende abi maşallah :)
Maşallah kazasız belasız mükkemel duruyo :)
Çok saolun arkadaşlar , allah herkeze çok daha iyilerini nasip etsin.
maşallah çok agrasif bi görüntüsü var allah kaza bela vermesin
maşallah gc8.5 değil gc10 olmuş... çok güzel görünüyor güle güle kullanın
her zaman neden sti aldımda onun yerine bir gc8 alıp yüklemedim diye hep sormuşumdur kendime.
bir gün mutlaka alıp sıfırdan yükleyeceğim bende. maaşallah.
güzel bir araç gerçekten. Kazasız belasız.