nazar boncuğu gibi maşallah ne güzel o öyletay tay
Abi abs beyninden kablo falan çekildi biraz teferruatlı bi iş. Esp devredeyken çok fark ediyor.
O bahsettiğin sport tuşu olsa zaten bu kadar uğraşmayızo dediğin tuş corsa opc ler de var haklısın çevremde çok var biliyorum. Bu arabada esp sport vs ilgili alakalı bir tuş yok.
Saolasın serkanım![]()
Bende 2004 Meriva 1.6 var LPG de var bu önemli !!! Takas eder miyiz bak seninkin de LPG yok..![]()
tayfun o işi ben de araştırmıştım.. astra let motorlu coupelerde oluyordu ama iş teferruatlı olunca vazgeçmiştim..
sport tuşu ile ilgili bilgi almak için mail atmıştım opele ve telefonla arayarak bilgi verdiler.. araç normal merivalara göre önde 1,5 arkada 3 cm daha yere yakın.. yüksek olduğu için de sport tuşunun özellikleri sürekli devrede denmişti..
kullanımla alakalı biraz bilgi vereyim: amortisörlerin yenisi siparişle bir ayda geliyor.. lastikler 205-45-17 ve basınçları ön 41-44 arka 38-49 fabrika verileri (ben ortalama 42 yaptırıyordum).. bu ekipmanla ve esp ile araç hiç esnemiyordu.. bundan dolayı 205-50-16 lastik janta geçmiştim ve sürüş biraz daha yumuşamıştı.. frenler 308-264 astra coupe turbolarla aynı..
keyifli sürüşler..![]()
Abi aynen esp olayı coupe turbolarla aynı , onlarada böyle bi sıkıntı var![]()
Bu arada Opelin verdiği bilgi çok mantıklı gelmedi bana yaw![]()
Lastik basınçlarını daha önceden dediğin gibi yaptım araca çok sert oldu abi denedim onu pek kullanışlı olmadı , ama 16 jantla denemedim tabi.
ilginç bişey valla ya bu opel ndn koymamışlarsa esp off, bnm astra h dede çok çektim sport tuşu var ids yok diye kapatamıyodum sonra çözdüm 1-2 abimde fikir verdi araştırdım fln nsl olduğunu tech 2 bağlayıp çözdüm programladım ve oldu,astra h de esp off u bulanlar yardımcı olmadılar sanki devlet sırrı ne yaptıysam nsl yapıldığını söylemediler hatta masraflarını karşılayıp malatyaya getirtcektik sonra ben işi çözünce gerek kalmamıştıgeçen kış ve bu kış esp off ile yana dvm
esp off yapamadan önce 15 km hız ile fln yanlamak zorunda kalıodum esp devreye girmesin diye baya sıkıcı oluyodu
![]()
Saolasın kuzennn , yılbaşından sonra falan aile spec olmaya adım atıcaz inş arabadan başladık bakalım)
Valla ben de anlamadım neden koymadığını saçmalık bişiy..
Bu arada bana bi pm atarmısın tech 2 ile nasıl yaptığını astra H mı vardı sende ?
8 senenın sonunda Tayfun abıyıde yakından gördüm bi bahane ile![]()
Aracın sesinide yakından duydum baya çatara patara gidiyo![]()
DR. OWL
MaaşAllah Tayfun nazarlardan gözlerden uzak![]()
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)