Maşallah çok güzel gerçekten.. bbc top gear'da güzel bir karşılaştırması vardı, izlemenizi tavsiye ederim..
Printable View
Maşallah çok güzel gerçekten.. bbc top gear'da güzel bir karşılaştırması vardı, izlemenizi tavsiye ederim..
Teşekkür edeim low-rider.
Shadow dancer malesef turbonun testi yok, iingiltereye turbo satilmamiş. Hep 3.0 v6 yada 3.2 v6 atmosferik. Gerçi ben daha almadan bulabildiğim tüm testleri okudum izledim.
Maşallah Ata yine bir alfa ile dönüş olmuş resmen, güle güle kullan çok güzel alet kerata, maşallah:)
Aynen arese V6 motorlar çok ağir. Önden çekişli oluncada limitte understeere kaliyor o testte. Ts motorlu gtv'ler bu yuzden daha iyi yol tutar.
Ama genel olarak pek çok araçtan çok daha başarili bir yol tutuşu var. Örneğin 156nin yol tutuşunun iyi olduğunu bilmeyen yoktur. Benim 156da koni sport amortisör, koni sport yaylar, momocorse ön kule gergisi, omp arka kule gergisi ve omp travers gergisi var. Lastikler pzero, jantlar 17".
Stock gtv bu konbinasyondaki 156dan daha başarili yol tutuyor mesela. Yay bile takmayi düşünmüyorum ben. Top gear'da artik limitlere inmişler ki rakipleri ya 4çeker yada itişli makineler ve siniflarinin referanslari araçlar. Old coupes diye bir top gear testi daha var orda gerçek rakipleri ile karşilaştirma var :)
çok beğendim. maşallah.
Maşallah.
Cocuklugumda otomobil dergilerinde gordugumde dikkatimi cekmisti ilk ve ilgimi cekti haliyle. Ben tasarimini o gunden beri severim.
Bir bu, bir de Fiat Coupé'lar. Ikisi de tasarimindan oturu hosuma gider.
Hayirli olsun. Allah kaza bela vermeden zevkini cikarmayi nasip etsin inşallah.
Masallah kazasız belasız kullanmanız dılegıyle..
Konuda yazdiğin gibi spider ariyordum, aradiğim rakamlara istediğim gibi bir spider bulamadim. Gri renkli bir gtv vardi tanidiğimda bu sirada o satildi. Ts motorlu bir gtv ye niyetlendim, soylenenden farkli km cikti. O sirada bunun ilani acildi ben bir siyahla ilgileniyordum. Siyahin sahibiyle anlasamayinca bir gün içinde bunu aldim. Aldiğim kişide birde 164 v6ts var. Değerini bilen bir alfistiydi. Neyseki iyi bakmiş araca. Hala görüşüyoruz.
Bu arama süreci 4 ay sürdü.
Gri ve siyahi şu an tanidğim kişiler aldi. Hatta siyahin sahibi bu forumdan belki konu açar :)
Parça olarak ebay.co.uk sağolsun ingiltereden sifir yada çikma olarak ucuza bulabiliyorum. Çoğu parçasi birmot tofaşta var zaten.
ooo
harika bir araba
zamanında çok istemiştim, özellikle motor ayrı bir olay
sitede süper alfalar arka arkaya geliyor
efsane janttan düşünüyor musun?
http://static.cargurus.com/images/si...pic-32953.jpeg
Phanton; Teledial jantlar efsanedir ama 17" bulmak imkansiz gibi.
Stock motorla yazilim egsoz filtre ile 240 250hp arasi vaad ediyotlar.
Yazilimin onu acik ama motor sağliği için gereksiz olur. Zaten önden çekiş için 250hp üstü fazla olur.