User Tag List

Sayfa 1/8 123 ... SonSon
139 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bu da benim C2

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Citroen C2 HDI YT712

GÜNCEL FOTOĞRAFLAR SAYFA 5 DE

Sayfa 2----->vts ön ekler,yay + vtr jantları
    Sayda 3---->boostER performance yazılım
    Sayfa 4----->vts maşpiyeller +spoiler, amerikan park
    Sayfa 5----->makyajlı kasa stopları, ayak aydınlatmaları

herkese selamlar.foruma uzun zaman ayırmaya incelemeye araştırmaya başlayınca bende aracımın konusunu açayım dedim.aracım 2004 sx 1.4hdi.yaşımdan da anlaşılacağı üzere ilk aracım.dolayısıyla fazlasıyla tatmin ediyor.yakıtı felan gayet iyi.haftalık 50 liralık mazotla okula gidip gelebiliyorum.aracı aldığımızda 37k daydı.şuan 42k'da.az kullanılmış yıpranmamış bir araç.gelgelelim stok hali biraz bayan aracı gibi duruyor.yavaştan bir şeyler yapmaya başladım.arka tamponun alt kısmını ön panjuru ızgarayı siyaha boyattım.(alındığında beyazdı.)küçük ama hoş bir egzoz ucu aldım.birde orjinal teyp pek hoşuma gitmediği için pioneer 1400ub teyp aldım.app plaka ve ön tampon eklerinin siparişini verdim.nakit durumunu düzeltince arka spoyler ve yay alacağım.yaza ise muhtemelen jant.aracımdaki tüm değişiklikleri buradan paylaşacağım.buyrun resimler;

cash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazasız belasız iyi günlerde kullan inş. aracını modlayacaksan bence ilk olarak yay sonra da jant ile devam edebilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.yay için herhangi bir öneriniz var mı?marka ve boyut anlamında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazasız belasız , bence herşeyden önce ilk adım app şart
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah cümlemize akıl fikir versin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederimapp plakaları aldım.ankaraya gelince taktıracağım.

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende de vts vardı hala özlerim.
    Park sensorlerini boyatmalısın.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam öğrenci arabası. Kazsız belasız günlerde kullan kardeşim. Umarım kafandakileri gerçekleştirebilirsin.

Plakalıkları değiştir hatta sök bana kalırsa direk plakayı tampona yapıştırırsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Er34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de vts vardı hala özlerim.
    Park sensorlerini boyatmalısın.
    teşekkür ederim öneriniz için, daha ilk takıldığında bende beyaza boyatacaktım ama böyle de hoş durmuyor değil.aracın orjinalinde siyahken sonradan beyaza boyanmış birkaç parçasında yer yer boya dökülmeleri var onları boyatacağım, boyatmışken de dediğiniz gibi park sensörlerini de boyatabilirim.

Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam öğrenci arabası. Kazsız belasız günlerde kullan kardeşim. Umarım kafandakileri gerçekleştirebilirsin.

Plakalıkları değiştir hatta sök bana kalırsa direk plakayı tampona yapıştırırsın.
    çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.app plakaların siparişini verdim.pazartesiye elimde olacak zaman bulabilirsem, komple plakalığı söküp dediğiniz gibi tampona çift taraflı bant ve silikon yardımı ile yapıştıracağım.yanlız plakalar beşiktaş tipi siyah çerçeveli fakat mühürsüz.ileridepolisle sıkıntı olur mu diye kafamı kurcalamıyor değil.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuzemen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.app plakaların siparişini verdim.pazartesiye elimde olacak zaman bulabilirsem, komple plakalığı söküp dediğiniz gibi tampona çift taraflı bant ve silikon yardımı ile yapıştıracağım.yanlız plakalar beşiktaş tipi siyah çerçeveli fakat mühürsüz.ileridepolisle sıkıntı olur mu diye kafamı kurcalamıyor değil.
    Hiç bir fikrim yok Ankara'da ne diyorlar bilmiyorum. Ben Kuşadası'nda önde plaka olmadan dolaşıyorum sıkıntı olmuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    app plakalarım geldi.umarım sıkıntı çıkarmazlar.ön tampon ekleri gelince onların resmini de paylaşacağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese selam

ön tampon eklerim geldi.hakikaten bu parçaya büyük zaafım var.bence arabanın ön kısmının görünüşünü tamamen değiştiriyor.internette çakmaları bolca var ama çok kötü duruyorlardı.araştırmalarım sonucu otostarttan ürünün siparişini verdim ve satın aldım.bu arada otosay iki tampon ekine 530 lira fiyat çekti onuda belirteyim.markası tky sanırım yan sanayi.170tlye kargoyla beraber takım halinde aldım.ısparta'da olduğum için şuan boyatıp montajını yaptırmayacağım.haziran'da ankara'ya dönünce boyatmayı ve taktırmayı düşünüyorum.aracının üzerinde görmek amaçlı bir takayım dedim.ama sanırım tamponun altındaki siyah lip yüzünden oturmuyor.birde zaten resimde göreceğiniz üzere üst kısımdaki çıkıntılı plastikler tampona yapışmasını engelliyor.bu parçayı ankara'da boyatıp ve montajını yaptırabileceğim güzel uygun bir yer önerebilirseniz sevinirim.biraz karmaşık bir parçaya benziyor.kötü montajla sonradan pişman olmayayım.buyrun resimler fazla uzatmayayım.

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum selam diğer forumda yazamamıştım burada daha aktif olduğum için buradan yazayım dedim hayırlı olsun parçalar. En kısa zamanda boyatmalısın. VTS ışıklı kapı eşiği vereyim sana
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim abi.kapı eşiğine gelene kadar daha alacağım birsürü parça var.marşpiyel,spoiler,yay,jant...ama aklımda kapı eşiği.bu arada parçaları hemen boyatıp montajlatamayacağım ne yazık ki haziran 15'ten sonra ankara'da olacağım.anca o zamana taktırabilirim.
    abi bu sanırım senin arabada eibach yay vardı.5 cm almayı düşünüyorum.eibachtan memnun musun düşüklüğü nasıl birde ortalama fiyatları ne aralıkta?internette 350 liraya da var 500liraya da.350liklerin çakma olma ihtimali var mı?350 ye alınabilitesi varsa biraz daha kasıp almak istiyorum yoksa fk ya muhtaç kalacağım.

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah, ben de 4 aydır fiberden yapılmasını bekliyorum eklerin , bilseydim bu fiyata plastiğnin olduğunu hiç düşünmezdim yaw
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim abi.kapı eşiğine gelene kadar daha alacağım birsürü parça var.marşpiyel,spoiler,yay,jant...ama aklımda kapı eşiği.bu arada parçaları hemen boyatıp montajlatamayacağım ne yazık ki haziran 15'ten sonra ankara'da olacağım.anca o zamana taktırabilirim.
    abi bu sanırım senin arabada eibach yay vardı.5 cm almayı düşünüyorum.eibachtan memnun musun düşüklüğü nasıl birde ortalama fiyatları ne aralıkta?internette 350 liraya da var 500liraya da.350liklerin çakma olma ihtimali var mı?350 ye alınabilitesi varsa biraz daha kasıp almak istiyorum yoksa fk ya muhtaç kalacağım.
    dostum ben yayları aldım ama henüz taktırmadım. koni amortisörleri bekliyorum onlarla beraber takacağım. 350TL likler konusunda bilgim yok. ama benim aldıklarım orjinal onu biliyorum güvenilir bi yerden bana özel fiyatıyla aldım çünkü. Kapı eşiği konusunda da ürün elimde fazladan duruyor normalde 100'e aldım tekliflere açığım. LED ışıklı VTS yazılı ve krom.
    SimRacersTR.Net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M.A.D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah, ben de 4 aydır fiberden yapılmasını bekliyorum eklerin , bilseydim bu fiyata plastiğnin olduğunu hiç düşünmezdim yaw
    bende ocak ayından beri arıyordum bu parçaları.hiç denk gelmedi.geçen hafta otostartta görene kadar.

Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum ben yayları aldım ama henüz taktırmadım. koni amortisörleri bekliyorum onlarla beraber takacağım. 350TL likler konusunda bilgim yok. ama benim aldıklarım orjinal onu biliyorum güvenilir bi yerden bana özel fiyatıyla aldım çünkü. Kapı eşiği konusunda da ürün elimde fazladan duruyor normalde 100'e aldım tekliflere açığım. LED ışıklı VTS yazılı ve krom.
    anladım abi.345 lira 45mm sportline yay diye geçiyor.hatta direk ad vereyim semtuning.sordum orjinal mi diye kesinlikle orjinal dedi.made germany felan yazmışlar sahibinden ilanına.345 liraya eibach diye yay alıpta orjinal çıkmama gibi bir ihtimal de var.o da acayip koyar adama.bu yayların orjinal olup olmadığını anlamak için bir yol var mıdır?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ocak ayından beri arıyordum bu parçaları.hiç denk gelmedi.geçen hafta otostartta görene kadar.

anladım abi.345 lira 45mm sportline yay diye geçiyor.hatta direk ad vereyim semtuning.sordum orjinal mi diye kesinlikle orjinal dedi.made germany felan yazmışlar sahibinden ilanına.345 liraya eibach diye yay alıpta orjinal çıkmama gibi bir ihtimal de var.o da acayip koyar adama.bu yayların orjinal olup olmadığını anlamak için bir yol var mıdır?
    45mm diye bi yay yok dostum eibachda sanırım sahte onlar.

eibachların kutusu beyaz ve üzerinde siyah ve kırmızı olmak üzere 2 farklı yay resmi var.

siyahlar prokit yani 30mm olanı
    kırmızılar sportline 50mm-30mm olanı
    SimRacersTR.Net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler abi özelden mesaj attım konuyla ilgili.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C2 VTR-VTS jantları hoş durur kanımca..Hayırlı olsun...İyi günlerde...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)