Esasında Toyota Camry almaya gitmiştim Honda Yetkili servisinden satılık, fakat sıfır alındığından beri tüm bakımları burada yapılmış, komple stock (hava filtresinden kat. ına kadar üzerinde), kazasız boyasız Civic Si görünce Camry'nin yüzüne bakmadım, Hondacı ruhuma yenik düştüm.. 2008 model 88.000 km de (mil değil)
Günlük binmek için aldım, en azından 2-3 sene atmosferik oynamadan binerim.. Sonra satıp 4wd bir şey almam yüksek ihtimal turbolamaktan ziyade. Gerçi vaktinde eski arabama da dokunmayacak, atmosferik binecektim. Nasip
K20Z3 makine var üzerinde 200 hp. Donanım olarak FN2 den farklı olarak ESP yok, sunroof ve kilit diff var. Kapak, emme manifoldu ve egzantrik yapısı itibariyle k20z serisinin en potansiyelli motoru diyebiliriz.
Komple stock olmasından ötürü günlük kullanımda normal bir civicten farksız, gerçi bassam da gitmiyor eski aracıma göre. LSD baya fark ediyormuş önden çekişte bile olsa, yol tutuş olarak type-r dan daha iyi stock haliyle.
Coupe'nin tasarımını beğenmiyorum, gerçi bu kadar temiz coupe de olsaydı kasasına bakmaz alırdım. 4 kapı olması da farklılık oldu benim için. FD2 type-r havası veriyor
Bir kaç foto daha ekleyeceğim..