Son kareyi konu başlığına koydum. İzine gelince daha güzel kareler de ekleyeceğim.Bir de video koyarım. Boya işimiz kaldı yaza inşallah...
Printable View
Son kareyi konu başlığına koydum. İzine gelince daha güzel kareler de ekleyeceğim.Bir de video koyarım. Boya işimiz kaldı yaza inşallah...
Keyifli sürüşler dilerim Mert..Yavaş yavaş istediğin düşündüğün kıvama getirdin/getiriyorsun.
İTB güzel olmuş bu arada...Standalone beyin mi kullandın yoksa buna uygun yazılım mı yapıldı?..
Başarılar....
Ufaktan bir ayar :)
Peugeot 306 1.6 XN TU5JP ITB tune... - YouTube
egzoz sesi, kesicisi sesi gayet başarılı. kolaylıklar diliyorum.
Özellikle sesini çok beğendim Mert, çok başarılı olmuş maşallah, benimki de bir çıksa artık beklemekten gına geldi.
Kazasız belasız sürüşler dilerim
Herkese çok teşekkür ederim. Daha iyilerini sizler yaparsınız umarım.
Emre ben 3 yıldan fazladır uğraşıyorum.Şu an tam kıvamına geldi fişek gibi maşallah. ITB filtresi sesi kesiyor aslında, videoda çok kibar çıkmış sesi. Sadece boya işimiz kaldı. Daha güzel net videolar gelecek inşallah.
Selamlar
Maşallah Magicte görmüştüm aracınızı çok başarılı gerçek anlamda arabacılık :)
maşallah mert ist. parka girebilmek benimde hayalim ama bir türlü fırsatım olmadı.
ön tampon gti veya olmadı tampon altına güzel bir lip iyi gider bence.
Tamponu değiştirmeyi düşünmüyorum, sislerim de hazır ama 3 yıldır depoda :) sarı yapıcam onları ...
Pist işi aslında çok eğlenceli ama fazla gaza gelmemek lazım, aynı seanstaki Porsche ve Ferrari ler korkutuyor insanı. Lastikler kesinlikle semislick olmalı, eğer bir kez zevk için girilecekse de çok fazla zorlamamak lazım fren ve lastiklere yazık oluyor :)