Yanlıs anlamayın sakın ama sahibinden.comda 2 parca boyalı yazıyor, burda ise boyasız..
Amac nedir?
Printable View
Yanlıs anlamayın sakın ama sahibinden.comda 2 parca boyalı yazıyor, burda ise boyasız..
Amac nedir?
Uzun zmandır gördüğüm en düzgün e36lardan biri Maşallah :)
Ahmet kardeşim hayırlı olsun. Gerçekten de çok güzel. Jant konusunda da şık bir seçim yaptın. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Jant haricinde beğendim..şık duruyor :)
Yanlis anlicak bisey yok, herhangi bir amacta yok. Şöyle izah ediyim, araci aldığımda boya yoktu, sol kapısındaki gamzeler ve kaputtaki taş atıklarından dolayi boyattim 2 parcayi :) buraya konuyu önce acmis olunca boyadan sonra guncelleyemedim :)
Herkese güzel yorumları için tsk ederim.
herkese nasip olmaz maşallah çok beğendim Allah nazarlardan saklasın..
[QUOTE=AhmetDncr;7074480]Tşk ederim, sunroof var araçta izmir gümrüğünden ;)
satmayı dusundugunde alolasalım.. kazasız belasız ..
maşallah herkese nasip olmaz güle güle kullanmanız dileğiyle kazasız belasız e36 ya akımın büyümesi mutluluk verici.. ;)
maşallah çok güzel 36 kasaya hayranım çok güzel bi kasası var bendede var satmaya kıyamıyorum kazasız belasız inş
Eyv, satmaya karar verdiğimde haberleşiriz inş :)
hiç aklımda yoktu böyle bi araba ama hakikaten güzel, keyifli bi araç :) bu işin sonu yaza cabrio olur gibi belki :D
Allah razı olsun sizde kazasız belasız binin inş :)
masallah. bu orjınallıktekı bır e36 orjınal jant hakedıyor bence. kazasız belasız
Maşallah bro dededen diye satılanları gördükten sonra senin ki mezardan heralde :D
Benim tabirimle "Zıpkın gibi Maşallah" :)
Allah kazabela vermesn cok temız gozukuo Maşallah
Iste istedigim arad7gim aracin tarifi bu masalah e36 miza gule gule binin
sinyaller turuncu olmalı bence maşallah araca