Maşallah renk çok güzel olmuş keşke boyanırken kapı bandlarını söküp altlarınıza boyatsaydınız,band kenarlarından boya dökülmesi yapabiliri dikkatli olun.Ayrıca bantlar aynalar kanat bide ilerde lip atasanız siyah kalmasını tavsiye ederim,
Printable View
Maşallah renk çok güzel olmuş keşke boyanırken kapı bandlarını söküp altlarınıza boyatsaydınız,band kenarlarından boya dökülmesi yapabiliri dikkatli olun.Ayrıca bantlar aynalar kanat bide ilerde lip atasanız siyah kalmasını tavsiye ederim,
maşallah kazasız belasız kullanın. renk çok iyi olmuş geri kalan eksikleri arkadaşlar söylemiş zaten :)
Teşekkürler.. lip konusunda kararsız kaldım :(
bantlar konusunda haklısınız, ama sökülen bişey eskisi gibi olmaz diye düşünüp söktürtmedim.. bende o tür aksamların siyah kalması taraftarıyım :icon_tup:
Teşekkürler..
kararsız kalma abi http://carphotos.cardomain.com/ride_...0001_large.jpg
eg de mugen iyidir, bence tabi.
tekrar maşallah
renk güzel olms maşallah
renk gerçekten çok yakışmış maşallah..
kazasız belasız..
renk çok yakışmış maşallah
mugen bende düşünüyorumda plastik olması sıkıntı yaratabilir daha esnek bi lipte olabilir bakıcam artık :) saol önerin için
Teşekkürler..
Teşekkürler.. Cümlemize
Teşekkürler..
Maşallah kazasız belasız . Renk tonu on numara olmuş ama biraz daha basılsa daha hoş olur sanki
rengi cok tatlı cok hoş olmuş kolay gelsin
renk yanıyor resmen :) maşallah kazasız belasız.
Maşallah araca :) Ufak bi reçetede ben önereyim, Mugen Lip/ Spoon Spoiler Parlak siyah on numara durur :) Jant zaten söylenmiş :D Harici olarak ön arka temiz vti koltuklar kozmetik ve konfor olarak + sağlar :)
Şu an fk 6-4 yaylar var. öne lipte geldimi biraz daha iyi olur gibi düşünüyorum..
Teşekkürler..
Teşekkürler :)
Reçete için saolun :) spoon spoilerım oldu zaten 2 sayfanın sonlarında foto koydum görmedeniz sanırım ;) lip en kısa zamanda takıcam. koltuklar iyi fikir düşüneceğim ;)
maşallah kardesm mal güzel :) jantların ofseti aslında tam tadındaymış göbek kısmını dışarı doğru kollu falan yapsalarmış te37 tarzı güzel bi jant olabilirmiş ama bölede iyi ilerde kafana göre değiştirirsin ALLAH kaza bela vermesn güle güle kullan :)
Maşallah. İyi bir jant rengi ile güzelleştirmeye gidilebilir.
renk cok iyi maasllah ama jant için aynı seyi söyleyemicem
lip olarak mugen değilde bys nin lip ini döktürebiliriz ben onu düşünüyorum ama tek yapılırsa cok pahalıya gelecek.