spoiler ve jant sart :) bide arka camdaki stickerlara tutuluyorum :D masallah suphanallah.
Printable View
spoiler ve jant sart :) bide arka camdaki stickerlara tutuluyorum :D masallah suphanallah.
spoileri yüzüme vurmayınnnn :D arka camdaki stickerları söktüm baya oldu :D yeni modeller arıyorum :D
Kanki, allah kaza bela vermesin avatarında ki poza ayrı bir aşığım :D Çok güzel olum o poz valla dibim düşüyor. Güzel güzel, akıllı bıdık :) Meaşallah
Maaşallah Allah kaza bela vermesin
çok teşekkürler herkese :)
Jant + Spoiler Şart Olmuş , Allah kaza bela vermesin
maşallah nerden nereye yazsaydın bence konu ismini :) emeğe saygı çok duyarım kazasız belasız kulanman dileğiyle spoiler ve cuk die oturan bi jant tadından yenmez maşallah tkrar kazasz belasız keyfini sür inş.
Maşallah malii çok güzel olmuş benim en beğendiğim hareketler ön tampon ekleri :)
Bir arkadaşıma aldık c2 yaptırmaya çalışıyorum ufaktan bu tarz şeyleri panjur, ön ek vs. senin fotografları gösterdim inşallah etkili olur :)
c2ler çoğalsın evet evet , inşallah :D
herkese çok teşekkür ederim :)
Maşallahı var arabanın. Yeniden can bulmuş ellerinde :)
canlandı baya ama yeni aldığımız pabuçlara 195/45/16 lastik bulaydık daha canlı olabilirdi :D
çok tatlı duruyor başarılarınızın devamını dilerim :)
rpf01 cok guzel durur sanki. Masallahi var :)
teşekkürler :)
rpf1 denenmiş daha önce at kelebek mevzusuna benzemiş :D oyüzden hiç deneme ihtiyacı duymadım
vtr jant lastiğimizi gömdük :D
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...93628203_n.jpg
hayırlı olsun, çok iyi oldu.
@mcy
jant daha iyi olmuş maşallah..
bu jantlar çok yakışıyor c2 lere.maşallah çok güzel
Ooo vtr jantı çok güzel olmuş kanka.. Maşallah.. :)