bayıldım gördüğüm en güzel scirocco kazasız belasız binin inşallah benden kocaman bir maşallah :D
Printable View
bayıldım gördüğüm en güzel scirocco kazasız belasız binin inşallah benden kocaman bir maşallah :D
tesekkur ederım
tesekkur ederım evet sıyah jantı kucuk gosterır ama kombıne olması ıcın sıyah sart baska hıcbır renk olmaz
tesekkur ederım
yorum ıcın tesekkur ederım :)
Renk muhteşem olmuş,eski jantlarla daha iyiymiş sanki.Kazasız belasız.
en ıyı rocco rengı beyaz roccolar bana taksi gıbı gelıo hepsının jant aynı renk aynı sadece plaka degısık masalah cok ıyı duruyor kardesım
ilk defa bu kadar güzel bi rocco gördüm jantlar olsun döşemeleri olsun rengi olsun çok güzel olmuş kazasız cezasız binmeniz dileğiyle
Kazasız belasız cok guzel olmus.
renk çok iyimiş , kaplama mı araç ?
bu araba niye bu kadar güzel görünüyor gözüme anlamadım ki :) mert0 yeni jantların hayırlı olsun kardeşim yakalarım yolda yine :) :P
Bugün yine maslakta yıkamada gördüm sanırım. Geçende de yıkanırken görmüştüm :D
jantlar olmus :) masallah :)
jantlar piano black oldu :D
http://i.hizliresim.com/ey6Gd9.jpg
Farklı olsun canımı yesin :D
Maşallah, rengi duruşu her şeyiyle örnek olmayı hak eden bi araç bence.
Kazasız belasız..
Az kaldi yakinda benim nazarim degecek bu arabaya. :D
Masallah diyelim ustumuze duseni yapalim. :)
Maşallah Farklı Bir Rocco
Maşallah araç çok hoş.. Kazasız belasız binin..
Renk çok güzel aracın maşallah..
renk, duruş herseyıyle masallah kazasız belasız ama acilen o emniyet kemeri tokalarından kurtulmanızı tavsiye ederim...
Renk çok güzel maşallahı var
Allah kaza bela göstermesin.
Rengini ben çok beğendim. Farklı olması yeter. Allah kaza bela vermesin.
1-2 hafta oldu,Maslak Sanayi 2. kısımda park halinde gördüm durdum seyrettim ya..Jant kaliper kombini,aracın rengi.. Kusursuz,maşallah.. :icon_tup::icon_tup:
Maşallah rengine bittim:rolleyes:
İçi ayrı güzel dışı ayrı güzel. Maşallah.
maşallah kazasız belasız
Merhabalar, bugun çamlıca gişelerinden geçtiniz mi? önde plaka olmadığı için sizin olup olmadığınızdan emin değilim :)
Askerden geldi değişikliklere başladı. Maaşallah torunnn :D