Maşallah böyle araçları görmek çok güzel hayırlı günlerde kullanın
Printable View
Maşallah böyle araçları görmek çok güzel hayırlı günlerde kullanın
abi maşallah turbo mondeo'ya.herşeyiyle çok güzel oldu dahada güzel olucak inş kazasız belasız abi:)
tanışmak daha nasip olmadı ama arkadaşlardan az çok bilgi alıyoruz güzel oldu aracın maşallah tekerin düz bassın
aynı ilçedeyiz oto metin çança türkay yakın arkadaşlarımdır ama denk gelmedi hiç kısmet olursa elbet denk geliriz bi yerlerde :)
Maşallah ölüyü diriltmişsin abi :D
Abi helal olsun güle güle kullan kazasız belasız binmen dileğimle.
Çok güzel bir aracın üzerine yoğunlaşmışsın. İçi dışı harika olmuş.
Çocukluğumda hayrandım bu arabalara :)
Beğendim güzel bir mondeo...Farlar gayet şık durmuş bu arada...İyi günlerde kullanın...
Maşallah muhteşem olmuş
alışılmışın dışında bir proje ağız tadıyla binin
T.dağ-Çorlu araçları hep iyi olur maşallah :)
Farlar milat olmuş araç için :)
Maşallah.
Hayırlı olsun Fırat aracın hikayesini fctr'den de biliyorum. Maşallah.
Hayırlı olsun ama bir tavsiye veriim o intercooler ı korumaya alın. Öndeki arabadan ya da park eden dikkatsiz sürücülerden dolayı zarar görmesin yazıktır. Üzerinde belli ki emek var. Ağız tadıyla binin.
Maşallah kazasız belasız : )
Güle güle binin. Beygir gücü neredeyse 2 katına çıkıyor. Arabayı durdurmak için frenlere birşey yaptınız mı?
çok güzel görünüyor ya ilk haliyle son hali arasında dağlar kadar fark var intercooler dışarda öyle görününce daha bir agresif duruyor Allah kazasız belasız binmek nasip etsin abi
Maşallah farklı araçlar hep ilgimi çekmiştir kazasız belasız
İmrenerek okudum konuyu. Çok güzel bir iş başarmışsınız. Size de aracınıza da kocaman bir maşallah.
Farklilik herzaman iyidir,masallah araciniza umarim emeklerinizin karsiligini almaya devam edersiniz
maşallah kazasız belasız binersiniz inş
Teşekkürler hepimize kazasız belasız sürüşler :icon_tup:
Teşekkür ederim emek karşılığını almak güzel bir duygu :) :icon_tup:
Zorlu bir süreç uzun yol almak ve sabır isteyen bir süreç yüzdük sonundaki süreçteyiz şuanda inşallah emeklerimizin karsılığını almaya devam edicez teşekkürler:icon_tup: