şimdi pm den dönüyorum size irtibat için :) :icon_tup:
Printable View
Maşallah çok güzel bir çalışma, tek bir eleştiri, far çerçeveleri gövde rengi olsa çok hoş durur gibi geldi bana, en azından folio ile deneyebilir siniz.
teşekkürler eleştirilere fikirlere her zaman açığız :)
daha önce boyatılıpda deneyenler var yurt dısında biz biraz asilik katmak istedik araca.camlar siyak far panjur jant rengi kombinasyonunu bu şekilde tamamlamak istedik..yapılmayacak birşey değil canımız sıkılır ozman komple her yerini gövde rengi yaparız :D :icon_tup:
allah kaza bela vermesin arabanı topkapı teknik oto sanayide canlı gördüm maşallahı var resimlerden çok çok daha güzel ağız tadıyla binmek nasip etsin rabbim.
maşallah aracı zaten biliyorum allah kaza bela nasip etmesin arkadaşım:icon_tup:
Fırat 17 Kasım'a yetişiyor mu?
Fıratım aracına denilecek tek kelime sadece Maşallah aslında.Mondeosu olanların ufkunu genişlettin bence :) Çoğu kişi için emsal olacak bir iş.Proje hem emek hem cesaret isteyen bi projeydi layıkıyla üstesinden geldiniz bence(en azından şu ana kadar) aynı titizlikle devam edeceğinden de şüphem yok.Projenin devamı içinde şimdiden kolay gelsin, rabbim utandırmasın.-sınavlardı falaln bayadır giremdim siteye mazur görürsün artık geç msj yazmamızı hafız :D -
böyle farklı araçlara yapılan uygulamalar gerçekten cok güzel oluyor.
toptaş kazasız belasız bol basınçlı günler :)
hafız teşekkür ederim yorumların için aynen dediğin gibi bir öncülük ettik diyebiliriz mondeosu olan arkadaşlara abilere kardeşlere.zor olan kısmı bitti alt yapıyı oluşturduk sıkıntısız şekilde.bundan sonrası basit artık.Allahın izniyle projede raund 2 ye geçmek üzereyiz.Herşeyiyle çok keyifli olucak inşallah.bu işe senin yüzünden bulaşdım biliyosun dimi :D:D:D :icon_tup:
teşekkür ederim olmayanı yapmak oldurmak büyük emek sabır isteyen bir iş teşekkürler tekrardan :icon_tup:
eyvallah cancan :) basıcaz basabildiğimiz kadar :D :icon_tup: