Bro'air'way dan sonra çıtayı yükseltip Honda alemine karışmanın mutluluğu içindeyiz bugün (: şimdilik bi kaç s4 le çekilmiş foto var ilerde prof fotolarla inşallah konuyu renklendiricez
![]()
Bro'air'way dan sonra çıtayı yükseltip Honda alemine karışmanın mutluluğu içindeyiz bugün (: şimdilik bi kaç s4 le çekilmiş foto var ilerde prof fotolarla inşallah konuyu renklendiricez
![]()
güzelim integraya bu halde foto çekmeyimi reva gördün mubarek yıkada sunu gündüz gözüyle çeksene fotograf
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
mugen mf10 ları satmayaydın iyiydi ,integrada nokta olurdu
maşallah kazasız belasız
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Allah razı olsun
CBT nick li arkadaşla ortak kullanıyoruz profili kardeş sayılırızo palio yla devam bunu ben aldım
( Serkan )
daha dün satışını aldık alır almaz çekilmiş fotolar bi kaç gün içinde güzel bi güncelleme olucak
direk bu şekilde teslim aldım arabayı ufak bi jant değişiklği düşünüyorum volk t37 tarzında
teşekkürler
gideri kasası oldukça tatmin edici, modelinden dolayı ufak tefek deformasyonla var ama onlar da halledilir zamanla teşekkürler..
Hayırlı olsun güzel araba en son bütün bakımları yapılmış gayet iyidurumdaydı araç Allah kaza bela vermesin iyigünlerde kullanın.
Maşallah kazasız belasız , İlanda bayağı durmuştu ve gayette diri duruyordu hep diyodum niye satılmadı diye , size kısmetmiş demekki![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
maşallah kazasız belasız tamponları araç rengine boyayıp lip atarsan far karartma jant fln ufak dokunuşla çok güzel olan bir araç hayırlı olsun
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
tamponların acil boyanması gerek bide jantlar degisirse güzel olur.hayırlı ugurlu olsun
ROLL 106
CRM PPR DR.ECU
kazasız belasız dostum
Topaloğlu
ufak bi güncel olsun.. yorumlarınız için teşekkürler.. öncelikle tamponları ben böyle daha çok beğeniyorum orjinal kalmasından yanayım.. jantlara gelince gözüme hoş geliyo bunlar ama 17 wolks te37 kafamdaki jant takasla veya bunları satarak kafamdaki jantı alabilmeyi düşünüyorum hayırlısı ise..
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)