bende de 17 yasında alfa romeo varken tam 6 ay arabayı ehlıyetsız kullandım. en az 5 bin km öyle gezdim ve hıc umursamadan her yere gıtmeme ragmen hiç çevirme denk gelmedi :D
Printable View
bende de 17 yasında alfa romeo varken tam 6 ay arabayı ehlıyetsız kullandım. en az 5 bin km öyle gezdim ve hıc umursamadan her yere gıtmeme ragmen hiç çevirme denk gelmedi :D
Bendede megane vardı ama 17 yaşında kullanmaya başlamıştım 5 km menzilden sonra dışarı çıkamıyodum :) e5/tem falan hak getire.Aslında şu an keşke kullanmasaydım diyorum.Oldu bitti işte geldi ehliyet.Dakika saat sayıyorsundur ehliyet için ehliyeti aldıktan sonrada bune ak bunun içinmi kafayı yedim diyiceksin.Bana sorarsan kullanma.Suçsuz olsan önüne atlamış olsa bile hem senin asılda babanın canı yanıcak.
bende ehliyetsiz araç kullandım 1 sene kadar sonra yakalandım ceza mı ödedim bi daha kullanmadım ehliyeti aldım sonra zaten şimdi rahat huzur aman dikkat et cezası yukseltildi çünkü
kazasız belasız kullanman dilegiyle :)
Ben çok çektim bu ehliyetsizlikten.Yeri geldi ehliyetli insanların yapmaması gerek şeyleri çok yaptım.. 2 senedir kullanıyorum ehliyetsiz 2 kere yakalandım birinde bize çarptılar haklı yerde haksız oluyosun çok az kaldı ehliyeti almama sabrediyoruma artık..Tek diyebileceğim mümkün olduğunca kendini frenliyip direksiyona olabildiğinde az geçip geçtiğindede minimum hızda maksimum dikkatle kullanman..
ehliyeti al öyle trafiğe çık sana tavsiyem , maşallah para buldukça eklemeler yaparak güzel bi hale getirebilirsin aracı kazasız belasız
ehliyet almama 5 gün kala polis çevirdi dosyam falan yanımda olmasaydı olanlar olacaktı polis insaflı çıktı da hallettik kardeşim sana tavsiyem ehliyetin olmadan trafiğe çıkma. çok güzel kullanabilirsin ama anlayışsız bi hanzo gelir çarpar direk suçlu durumdasın ailene yazık ben olmasam da benzer bir olayı çok yakınım yaşadı zor kurtardılar kendilerini.
eski anılarım depreşti =) 15- 16 yaşında volvo s40 kullandım, lise 2 de okul yolunda pert ettim =)) sonrasında clio aldılar aynı senın yaşlarda ankara çayyolunda onunla gezerdim hala bilinir iki arabamda ama mazide kaldılar =) tavsiyem dikkatli ol herkes gibi =) şöyle bi baktımda eski resimlere ilk tek başına direksiyona geçişimden bu yana 10 sene oluyor ve allaha şükür kendi bileğimle ilk aracımıda bu sene aldım. sana da en iyilerini nasip eder inşallah kazasız belasız günler dilerim kardeşim
Arabamız olsada gezsek böyle keşke (babamın arabasını hayatta almam) :) Ama sıkıntılı iş abilerimizde söylemiş ama ehliyet yokken bi kaza olsa sen haklı olsan bile haksız duruma düşersin hiç bi halta benzemez o zamanda... Aman dikkat et kazasız belasız sürüşler...
Forumda polisler de var dikkat et yakalamasinlar.
kazasiz belasiz kullan