dışarda bu renk araçlar var feyste falan görüyoruz :D dub style bi uygulama güzel gidebilir maşallah araca da :)
Printable View
dışarda bu renk araçlar var feyste falan görüyoruz :D dub style bi uygulama güzel gidebilir maşallah araca da :)
maşallah refikcim.aracın çok başarılı duruyor.ve komple plasti dip kaplama olması ise ayrı bir güzellik.istediğin zaman sıkıldıgın zaman sök at :) allah kaza bela vermesin.
Değişik olmuş ama çok boğuk kaçmış sankı biraz. Pek beğenemedim ama kazasız belası kullanın
bence gayet ve dikkat çekici tebrikler güzel araç çıkarmışsınız kazasız belasız :icon_tup:
Arabaya maşallah ama ben beğenmedim farklı bi renkle güzel olur diye düşünüyorum
Parlak yerleri mat siyah stoplarıda transparan plasti dip siyah yaparsannız tadından yenmez
kanımca cok cok iyi bi seçim, stop olarak normalde hiç sevmesem de bu renkde cok güzel durcak olan fotoğrafdaki stop cok cok iyi durur :D
http://image5.sahibinden.com/photos/...5267763xu3.jpg
cok guzel ve farklı olmus gercekten..panjur ve plakayı sok
Şahsen ben beğenmedim zevkler tartışılmazmış. Kazasız belasız..
renk seçimi güzel olmuş. ancak araca biraz hareket lazım. boğuk kalmış biraz. kazasız belasız.
Renk çok farklı olmuş gerçekten :)
FArklı olmus :) KAzasız belasız
Military Style :D bence çok güzel ama mat siyah detaylar eklenmeli ön panjur gib parçalara
Farklı olmuş ama renk çok boğmuş arabayı biraz canlandırmak lazım hele stoplar fena acilen bi el atın derim...Allah kaza bela vermesin maşallah...
yakısmıs aslında ama her yere uymaz cabuk sıkılınacak bı renk secımı:) spor kyafet altna kosele gıymıs ızlenımı verdı nıe bılmem:D
Boya plasti-dip mi yoksa mat boyamı? Dip'e benzettim :D
çok güzel olmuş bence değişik ama güzel maşallah araca...