o degılde sarı kırmızı cok sık oluyor :D
Printable View
abi hayırlı olsun, Allah kazasını belasını göstermesin. ;)
sen tecrübelisin ve özellikle tecrübe sahibi kullanıcının görüşleri önemli benim için. daha önce gt-r da 997 de kullandın. merak ettiğim, f458'le kıyaslar mısın abi bu araçları? bu üçlüden hangisi daha zevkli ve işini layıkıyla yapıyor sana göre?
Hepsi cok cok iyi ve ozelliklerini bilerek kullanilirsa cok keyifli
Gtr daha ucuz olmasi tercih sebebi tabiki ;)
Maşallah, Allah kaza bela vermesin:)
Yine plakayla ilgili olacak ama G plakalar MTV ödemiyor diyorlar öyle bir şey var mı?
yorumsuz maşallah :)
muzzam.. :) allah kazasız belasız bınmeyı nasıp etsın.. yılda nın yanına uğramak lazım araba dükkandaysa bı şöyle sırıtarak izlemeyi isterim arabayı.. :)
G plakanin bir guzelligide Mtv yok.
Arac suan S&S de sehir disinda oldugum icin,10-15 gune donecegim,ne isterseniz yaparsiniz ;)
Sagolun iyi dilekleriniz icin...
Geçenlerde de birisi söyledi seni gecelerde değil de pistlerde görmek güzel diye.
Bu akşam Bebek'e indim 2 tane 458 gördüm 1'i clk01 plaka diğeri ulus29'un önünde Rsn plaka..
Bunları senin gibi pistte görsek ne güzel olur..
Burası araba forumu. Uçak koymanız hoş olmamış :)
Her konuda artık böyle araçları pistte görsek diye dönmeye başladı, mesaj kirliligi gibi olucak ama arkadaş adam ister piste cıkar ister bebekte turlar. Kişinin neyden zevk aldıgını bilemezsiniz ki?
Bu tip araclarin yerleri tabiki pist yada spor kullanim.
Ancak is sahibinde bitiyor. Turkiye'de zaten bu isleri yayginlastirmak zaman aliyor,birde adamin ilgi ve yetenegi yoksa,yapicak birsey yok.
Bebekde cikaricagi bir egsoz sesi,kapiya yanasirkenki havasi yada milletin bakmasi onun icin pistte atilicak 2 turdan kat be kat degerli...
Abi sahibinden sitesinde 2 tane araç var.. Bir tanesi senin dediğin gibi S&S'de.. O seninse bu kimin :D
Connecting site...
Bu araçta senin arabaya benziyor.. Ve hatta o sanırım ?
Yakıtı ortalama 100KM/30 LT varmı abi :D Aracada hayran kaldım yahu
Alibti yaptigin mesajla sorunu bagdastiramadim.
İki aracda benim,dusunuyormusunuz?
458 onceki nesline gore cidden az yakiyor ;)
mükemmel :)
Maşallah murat abi cidden arabaların hakkını veriyorsun inşallah mevlam bizede nasip eder bir gün
Aminn!
İnsallah...
Tesekkur ederim iyi dilekler icin...
maşallahtan başka ne denir ki :)
Merhabalar Murat bey.Haziran ayindaki pist gununde sizi ve 458 i izledikten sonra forumdan takip etmeye basladim bugunde uye oldum.Önceden formula 1ve Ferrari ile ilgili herseyi takip ederken simdi sizin zamanlarinizi ve videolarinizi izliyorum.Ayrica samimi muhabbetiniz icinde kendi adima tesekkurler.