ibretlik olmuş güzel proje imkan olsa yapmak istediğim şeylerden biri inşallah gönlünüzce olur
Printable View
ibretlik olmuş güzel proje imkan olsa yapmak istediğim şeylerden biri inşallah gönlünüzce olur
fotoğraflara baktıkça özendiren bir proje. Allah kolaylık versin
seviyorum boyle işleri. Allah kolaylık versın hem maddı hem manevi olarak yorar ama keyıflı iş
projende başarılar,allah sabır versin.
agzımın suları aktı desem .
286lık m3 swaplanırsa tarihte adını altın harflerle yazar MAŞALLAH :)
maşallah böyle orjinal olarak toplanması çok hoş. aracın doluluğuna bayıldım. enfes bir 30 olacak bitince..
kesenize sabrınıza bereket.
Allah kolaylık versin.gayet güzel olacak görünüyor
Maşallah çok güzel ya proje budur gerçekten.
cok guzel proje, ellerinize saglık kesenıze bereket
proje mükemmel gerçekten hayran kaldım şimdiden
MaŞallah İstedİĞİnİz gİbİ olur İnŞ e30 keyİflİ bİ araÇ bende uĞraŞtim bİraz e30 m40 vardi 3.18İ gÜzel arabalar
ESGarajın yaptığı E30 M3 body kit bu araca çok yakışırdı :)
Saol ;)
Aracı toplamaya basladıgımda 3 yıl önce orjınal olarak vardı , şuan sıfırı bile okadar para değil ;) ruhsatta 318 yazıyo body m3 olsa bişey farketmez m3 le e30 arasında uçurum fark var hali hazırda m3 umuzde olduğu için gerek duymadım.
Teşekkür ederim.
Yanlış anlama ama sakın düşünme :) hazır yapılı al daha avantajlısın.
Teşekkür ederim.
Hobby amaçlı oldugu için fırsat oldukca topluyorum ılk basda evet cok yordu :)
S38 3.8 e34 m5 motoru 3800cc 340 hp oyüzden 286 lık düşünmüyorum elime çokca motor geçiyo v8 i bile düşündüm fakat uzun ömürlük ve zevk için 3.8 de karar verdim ;) ( şimdilik )
Teşekkür ederim.
İnşallah .
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim daha iyisi senin olur inşallah.
Bu 318is 16v ;)
oburkusu nerde :D
Kaliteli iş yapıyorsunuz belli hayalimdeki projelerden biri :)
Ayhan abi yavaş ama kaliteli olarak devam ediyorsun projene maşallah
hay maaşallah abi Allah kesene ve zevkine zeval vermesin... mor stoplar ve kilitli paspaslar şahane şahane :D
Satılık değil biliyorsun evlat satılmaz ;)
Teşekkür ederim , elimden geldiğince.
Teşekkür ederim ;)
Tamamen şanş işi oldu valla gri alpına halı almışken bu çıktı karşıma direk aldım ;)