Abi oburkusunun fotografini istiyoruz :D
Printable View
Abi oburkusunun fotografini istiyoruz :D
sat demedik ya nerde dedik ufak bi fotoda ondan koy buraya konu guzelleşşsin =)
Fotograflari, asamalari bekliyoruz merakla :)
Hem Restorasyon, Hem Swap, Hem de Kırmızı...
Allah kolaylık versin sonucu muhteşem olacak şimdiden belli :)
Bizede nasip olur inşallah böyle işler yapmak :)
Çok başarılı bir proje. Ahh sizler kadar anlasam şu işlerden birde vakit ve nakite acımasam düşünmeden başlardım bende. Allah sabır versin, çok çok güzel olmuş. :)
disk koruma sacı siyah olabilirdi kırmızı sırıtabilir benm düşüncem :) jantlarda beyaz yerine gunmetal olabilir daha agır gösterir aracı
maşallah, diyecek kelime bulamadım...
Allah kolaylık versin proje için ve çok güzel gözüküyor sakıncası yoksa fkc plaka e30 m3 size mi ait ???
Teşekkür ederim
Daha önce koymuştum ;)
İnşallah ;)
Biraz para ve ciddi anlamda sabır lazım. Arabaya toplaya baslıyana kadar sorun yok toplamaya baslayınca heleki boyandıkdan sonra herseyı boyaya yakıştırmaya calıyorsun arayınca ve isteyince 3 lıralık parca 10 lira oluyo :(
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim sacı elden geçiricem , jant için neden olmasın.
Daha iyisi senin olur inşallah.
Estafurullah sadece sevgi ;)
Evet ( şuan bursada )
Maşallah :)
hay maşlh çil çil duruyo işcilkde güzel malzemelrede kaliteli belli kolay gelsin
Maşallah e30ların hastasıyım... :) renkte cok güzel olmus yeni resimleri varsa bekliyoruz kolay gelsin...
elinize saglık baya guzel oluyor
Elinize emeğinize sağlık harika ilerliyor :) Bitmiş halini merakla bekliyorum bende :)
Abi maşallah. Çok kaliteli bir proje. Bitmiş halini merakla bekliyorum.
E30 sevdası işte böyle bir şey.
Emek ve sabrın için kutlarım , kaliteli e30 lar yakında piyasadaki döküklerden daha çok olunca gereken değerini bulucaktır.
Bence herşeyiyle eksiksiz güzel ve zevkli bir e30 çıkıyor.
Evolander'ın E30 macerası ile beraber bu E30'da çok iyi olmuş elinize sağlık. Yanlız kilit ısıtıcı kasetlik felan hastalık derecesinde detaya girmeye gerek yok bence. :D
Ana benim mesajın üstünde sizin mesaj mı vardı. :D Aha yakalandık. :D Ya araba swap olucak diye öyle dedim. Yoksa stok kalsa olsun tabi. :D
emeğinize sağlık son halini merakla bekliyorum
maşallah :) hep restore isine heveslenmişmdir ama bi türlü kısmet olmadı
Bu kasetliklerin e30 da hala aksesuar olması saçma gelmiyo mu size :)
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim arac garajda yatıyo fırsat buldukca gıdıp sagını solu topluyorum ışk guncellemede resım eklerım;)
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim bıraz uzun sürcek bitmesi ;)
Hiç satmayı düşünmedim düşünmemde tamamen hoby amaçlı topluyorum ;)
Bencede öyleydide sahıbınde full ılanlarını gorunce ve bmw dekı ek donanımları gorunce neden olmasın dedım kendı kendıme :) sonrasında zaten almadan takmadan duramıyorsun.
Bana sorarsan gerci tamamen zevk işi ama sakın girme :)
Saçma gelseydi 150-200 tl verip alırmıydım ? Bugün kaset caları 300 -350€ iken neden kasetliğini almıyımki ;)
ayhan abi yeter dizel bi arabaya bin artık :) maşallah