alper pm gelmedi hala
benim msn afiregor@hotmail.com istersen msnde konuşalım
Printable View
alper pm gelmedi hala
benim msn afiregor@hotmail.com istersen msnde konuşalım
uhhhh bu araba satılırmı yaaaaa....bulalım bi garaj kapatalım....geldiğinde çıkarırsın....para sıkıntın felan olsa anlıycam.....bulunmaz demiyorum...elbette vardır bu temizlikte vti lar....ama çok çok nadide parçalar bunlar.....inşallah çevremizde kalır...garj işini düşün bence........
saol özdin abi aslında garajda saklayıp döndüğümde bi turbo falan mı girişeyim de demiyor değilim
Çok güzel bir araç maşaallah ama arkadaşların dediği gibi bence aracın kalsın 15 ay kısa bi zaman değil ama garaj vs bi şekil varsa mutlaka kalsın ben 106 Gti sattım askere giderken şuan pişmanım keşke kalsaydı :(
http://img81.imageshack.us/img81/6207/grnt005bg3.jpg
best serviste ölçülmüş dyno verisi komple egsoz short ram filtre ile :cool:
araç çok şık maşşalah tam hasta işi
satılması beni üzecek olan arabalardan biri az emek harcamadık bu arabaya içimize sindiği gibi oldu herşeyi...eger satılırsa alana hayırlısı olsun...
yok yok alper satmaz dimi alper bi branda bi garaja bakar ...
moruk yeni gördüm maşallah çok çok güzel bir vti,temizliği yürüyeni motoru sorunsuz al bin araba cidden ;) açıkcası satcam dediğinde üzüldüm hatta üzüldük..kesinlikle kaçmayacak bir araç hayırlısı olsun şimdiden çok arıyacağız vt yi..:)
maşallah çok hoş..:)
Sıfır gibi maşallah
Cok cok güzel,masallah..
maşallah...kıyamam bununla basmaya vtec açmaya bebek gibi herşeyiyle..ama satmaa yer göster garajı ben yapayım çok ciddiyim :(
çok teşekkürler arkadaşlar
en beğendiğim vtilardan biri maşalah
Kesinlikle izmir de en beğendiğim vti :) Maşallah. Alper kanı ne bunun :)
çok saol gökhan herhalde benimkiyle aynı olmuştur artık :)
budur ya izmir bu işi bilio gördüüm en güzel vti maşallah :)
alper koy bizim garaja yahu sende dert ettigin seye bak, bide tak branda olduda bitti masllah..