Bir tanede aldığınız veya yaptığınız araba kötü olsun be maşallah hepsimi cincik olur :D
Printable View
Bir tanede aldığınız veya yaptığınız araba kötü olsun be maşallah hepsimi cincik olur :D
Maşallah..
Masallah harun ALLAH kaza bela vermesin araci yakindan gordum butun onyargim yikildi bir arac bu kadar tatli asil bir durusumu olur agiz tadiyla binmen dilegi ile kardesim
Nice Ass diyorsun :) Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim sagol :)
Umarım bunuda beğenmişsindir :))
Teşekkürler İbo sagol
Canlıyla alakası yok fotoğrafların bence araç fotoğraflarda tam anlamıyla çıkmıyor :) Canlı daha iyi
Teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim kanka sagol
Evet üzerindeki extraları gerçekten iyi :) Teşekkür ederim coiloverlar en dipte ve cok konforlu bu şekilde :)
Çok teşekkür ederim sagol :)
Evet H&R coilover var yaklaşık 3.400 tl civarına mal oldu ama değdi :) Sonuç cok başarılı
Kankam benim beğenmen beni cok mutlu etti sagol allah razı olsun
:) Renault candır var nadide parçaları
Tolganın tarzı ve Sinanın tarzı farklı 2sinide beğeniyorum fotoğrafta :) Cok teşekkür ederim sagol beğendiğine sevindim :)
Teşekkürler
Teşekkür ederim sagolun :)
Hepsi iyi beeeeeeeh :D
Teşekkür ederim bende cok seviyorum Fransız işi cok biliyor :) Teşekkür ederim
Bu araç spoilersız bir hiç bence :) Ben cok seviyorum teşekkürler yorumun için
teşekkür ederim
Teşekkür ederim yavrum sagol
Abim benim 10 numara insansın yardımların desteklerin ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim yerin bende her zaman ayrı. Seni herkezden farklı tutuyorum değerli yorumun için teşekkür ederim. :) Araç her zaman burda ve senindir.
Teşekkür ederim yavrummm bekliyorum en kısa zamanda
Teşekkür ederim elimizden geldiğince iyi bişeyler yapmayı deniyorum :)
Çok teşekkür ederim kankam benim ellerine sağlık.
Teşekkür ederim
Kanka ben hiçbir aracımı satmak istemedim ki bu zamana kadar :) Çok teşekkür ederim sagol
Ben herşeyimi yasalara uygun yaptığımdan bir sorun yok teşekkürler
Olur kankaa ne zaman istersen :)
Halil abinin kafasını cok ütüledim sagolsun hiç terslemedi. Allah razı olsun bize güzelce teslim etti :)
Teşekkür ederim kanka sagol beğendin inşallah sende fransızdan vazgeçemiyorum cok cok seviyorum başka aletler yahu :)
:) Bunu duymak cok güzel teşekkür ederim
Renocu kankam benim teşekkür ederim :)
:) Benim pek gazlamayla işim yok egsoz sesimiz hiç yok ama tatminkar hızlanması gidişatı yol tutuşu :)
Sen bide onu canlı gör :) Cok teşekkür ederim :)
Bu araçtan sonrakiler bunun kadar hoşuma gitmesede yurt dışında baya tutuluyor :) Teşekkürler
Bu kasaların normallerinden bende nefret ediyorum ama bu araç hem donanımsal hemde görüntü bakımından cok cok farklı teşekkürler
Çok teşekkür ederim :)
Ben eski kasalarıda seviyorum ama tabi bu cok cok farklı :) 182De vardı bende ama bunun yeri cok ayrı kaç kg olduğunu hiç merak etmedim doğrusu :) tahminlerime göre 1.050 falan
Çok teşekkür ederim :)
Tamam :D:D:D :hahaha:
Tişikkirlir sipirmin :D
Cok teşekkür ederim sagolun :)
Ben orijinal yazıları hiçbir zaman sökme taraftarı olmadım cünki kıyamıyorum eminim öylede güzel olacaktır teşekkürler :)
Sagol kankam
:) ehehe sagolasın :)
Evet Halil abim güzel bir anı yaşadı İstanbul parka katılmıştı :) Teşekkürler
Çok teşekkür ederim allah razı olsun :)
Çok teşekkür ederim sagolun evet sizdede varmış en kısa zamanda yüzyüze tanışmak dileğiyle sizinkinede maşallah :)
auehauehaue :D:D teşekkürelr
Cok teşekkür ederim kankam aynen bi ince :))
Kanka biliyorsun pek gazla işim yok cilala parlat otur izle seriess :)
Pek tarzım değil kötü araba :D Hastalık bende bu tarz araba :D Teşekkür ederim :)
Teşekkürler sagolun
Canlıdada cok cok daha farklı araba :) Teşekkür ederim sendende bekleriz al bi tane :)
Harun Maşallah fransızdan vazgeçemiyosun bak genede Allah'ım kaza bela vermesin on numara :)
Keşke dediğiniz kadar hafif olsa araç, malesef 1250-1300 kg civarı
neden bu araba hala parlamıyor:D
kazasız belasız:icon_tup:
güle güle kazasız belasız kullanın. yapılan her işlem nokta olmuş araçta. zaten aşırı güzel ve göz alıcı bir arabadır Clio III RS ama coil, spoiler ve spacer ile aşırı güzel olmuş. bu arada sizin görüşleriniz neler? özellikle yol tutuş konusunda?
Vazgeçemedigim araba katagorisi ne yapıyım :) Teşekkür ederim
:) Valla kilodan hiç sorunum yok yürürü cok tatminkar bence :)
Bunu söyledin başımdan kaynar sular indi aşşa yemin ediyorum :) ehehh teşekkür ederim
Cok sagolun elimizden geldiğince iyi şeyler yapmaya çalıştık. Görüntüsü zaten bambaşka . Benim görüşlerime gelicek olursak eger daha önce 182 rs'imle girdiğim bir viraj vardı 120 km ile falan kasıyordum orayı bana hızlı geliyordu bu araçla 170 180 190 lı kmlerde sanki hiçbirşey yokmuş gibi girip çıkabiliyorum kontrolü hiç bırakmıyor Beni cok mutlu etti gerçekten cok cok başarılı bir araç
istanbulda çok meşhur biblocu varmış o sen misin yoksa ?
Masallah :)
2. fotoğrafa selam olsun
Maşallah diyecek laf yok :)
Masallah harun abim emınım sanada buda cok yakısmıstır cok sıkı duran bi makına kazasız belasız ınsallah :)
En kısa zamanda senı bunla otobanda gormelıyım ama :D
TypeR'a göre cok ıyı arac almıssın masallah